Ugrás a tartalomra
Illusztráció (Pannon RTV)

Súlyos közlekedési baleset - fiatalok vesztették életüket

2019-08-09
07:56
2019-08-09
10:52
Forrás
Szerbiai RTV, Blic
Több fiatal meghalt az éjszaka folyamán egy közlekedési balesetben az Ibari autópályán.

A szerencsétlenségben egy BMW és egy Dacia márkájú személygépjármű ütközött össze Županjac közelében. A Daciában ülő négy fiatal vesztette életét, a BMW-ben pedig négyen súlyosan megsérültek.

A BMW iszonyú sebességgel haladt, és becsapódott a Daciába, lesöpörte az útról - írja a Blic az ibari autópályán, Županjac településnél történt baleset szemtanúit idézve. Az éjszakai szerencsétlenségben 4 fiatal halt meg, mindannyian a Daciában ültek. Az autó az ibari autópályára csatlakozott rá, amikor a BMW belerohant, és 70 métert tolta a Daciát. Az autó a felismerhetetlenségig szétroncsolódott az ütközés következtében - írja a Blic. 7 tűzoltócsapatra volt szükség ahhoz, hogy az autókból kivegyék a sérülteket és holtakat. 

A rendőrség letartóztatta a balesetet előidéző személyt, halálos tömegszerencsétlenség okozásának gyanúja miatt. Az 1992-es születésű N. M. a BMW márkájú személygépjárművet vezette. A 27 éves férfit 48 órára őrizetbe vették a hatóságok.

ütközés
közlekedés
baleset

Most

09:15

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.
07:41

Tüntettek a G7 csúcs ellen

Több ezren tiltakoztak békésen a francia-spanyol határ mindkét oldalán a G7-es országcsoport szombat este Biarritzban megkezdődött csúcsértekezlete ellen.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.