Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Gál Hermina

Súlyos közlekedési balesetek Apatinnál

2021.12.11
12:39
2021.12.11
12:49
Forrás
Kurir, Blic
Két szerencsétlenség is történt az elmúlt 24 órában.

Az 52 éves szilágyi M.L. életét vesztette, amikor autójával lesodródott az útról, majd egy fának csapódott a Junaković fürdőnél található körforgalomnál. A Fiat Stilo márkájú gépkocsi sofőrje vélhetően nem tartotta be a sebességkorlátozást, ezért sodródott le az útról. A kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A másik baleset a Vuk Karadžić és Paja Staničkov utcák kereszteződésénél történt Apatinban, itt egy 23 éves próbaengedéllyel rendelkező fiatalember halt meg. Vélhetően ő is a megengedett sebesség túllépése miatt repült le Opel típusú autójával az útról.

Apatin
közlekedési baleset
baleset

Most

21:16, Frissítve: 21:28

Ezüstérmes a magyar női vízilabda-válogatott

A magyar női vízilabda-válogatott ezüstérmet szerzett a magyar rendezésű vizes világbajnokságon, miután óriási csatában, 9-7-re kikapott a sorozatban negyedszer győztes, az elmúlt három olimpián is első Egyesült Államok csapatától a döntőben.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.