Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/illusztráció

Szabadka: Egy hét alatt több mint 550 közlekedési szabálysértés

2021.06.14
10:43
2021.06.14
11:19
Forrás
Pannon RTV
Nem unatkoztak a szabadkai rendőrök a mögöttünk álló héten. A heti összesítésből kiderül, hét nap alatt 12 baleset történt a város útjain, 9-en megsérültek, emellett 569 sofőrt büntettek meg valamilyen közlekedési szabályszegés elkövetése miatt.

39 sofőr a rendőrök döntése értelmében egy időre befejezte autós pályafutását, őket kizárták a forgalomból. Közülük 18-an teljesen részegen vezettek. Az összesítés szerint a szabadkai tűzoltóknak 18 esetben kellett intézkedniük egy hét alatt.

közlekedési szabálysértés
Szabadka

Most

22:14

Kilencgólos francia siker Montenegró ellen

Az olimpiai címvédő Franciaország 36-27-re legyőzte Montenegrót a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában, hétfőn a budapesti MVM Dome-ban.
21:42

Emlékezni az ártatlan áldozatokra

1942 januárjában a magyar katonai alakulatok razziát indítottak a visszafoglalt Bácska Sajkás-vidékén. A túlkapásba torkolló akciónak több mint 1200 szerb, zsidó és roma nemzetiségű személy esett áldozatául, de magyar személyeket is kivégeztek.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.