Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/illusztráció

Szabadka: Három személy szegte meg a kijárási tilalmat

2020-04-16
10:59
2020-04-16
11:13
Forrás
Közlemény
Eljárás indult ellenük, bírságra számíthatnak.

Három személy ellen indítottak eljárást a kijárási tilalom megszegése miatt Szabadkán. A Szabadkai Szabálysértési Bíróság április 15-án azért indított eljárást a személyek ellen, mert megszegték a koronavírus-járvány megfékezése érdekében meghozott kijárási tilalomra vonatkozó rendeletet délután 5 és reggel 5 között. A bíróság pénzbüntetéssel sújtotta őket a szabálysértési rendelet alapján.

Szabadka
kijárási tilalom
megszegés
eljárás
bírság
koronavírus

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:59

Letartóztatásban marad Navalnij

További 30 napra előzetes letartóztatásban marad Alekszej Navalnij orosz ellenzéki vezető. Sikkasztással vádolják a hatóságok, de Navalnij követői szerint ez koholt vád.
21:25

Kína szankciókkal sújtott 28 amerikait

A kínai vezetés szankciókkal sújtott 28 amerikai állampolgárt, köztük Mike Pompeo volt külügyminisztert olyan tevékenységek miatt, amik Peking szerint súlyos beavatkozást jelentettek Kína belügyeibe.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.