Ugrás a tartalomra

Szabadka: Koccanásos balesetek a jeges utak miatt

2017.01.19
18:37
Fokozott intenzitású a gépjárműforgalom Szabadka belvárosában, helyenként jegesedés is tapasztalható
Fokozott intenzitású a gépjárműforgalom Szabadka belvárosában, helyenként jegesedés is tapasztalható. Sokan nem az útviszonyoknak megfelelően közlekednek. Emiatt nem ritkák a kisebb koccanásos balesetek. Ma este háromnegyed hat körül a börtön épületénél, a vasúti aluljáró előtt Palics irányában, az út belső sávjában három személygépkocsi rohant egymásba. Személyi sérülés nem történt, de két autóban jelentős anyagi kár keletkezett, az egyiket ottjártunkkor vontatták el. baleset koccanas szabadka rendorok
Szabadka
koccanásos balesetek
jeges utak

Most

22:16

75 éves a Hét Nap

75 éves a vajdasági magyarság hetilapja, a Hét Nap. Az 1946-ban alapított újság még mindig fontos az itt élők számára. Pillantsunk most egy kicsit bele a Hét Nap múltjába és jelenébe.
19:00, Frissítve: 19:25

Biztonságosan két keréken

Közlekedésbiztonsági képzésen vettek részt a szabadkai Kizúr István Általános Iskola diákjai. Az Európai Mobilitási Hét keretein belül a tanulók a kerékpározás szabályait sajátították el.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.