Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szabadka: Letartóztatták a férfit, aki késsel tartott sakkban egy asszonyt

2020-08-02
13:45
2020-08-02
13:52
Forrás
Vajdaság Ma
Több tárgyat megrongált az áldozat házában.

A szabadkai rendőrség letartóztatta a helybeli D. M.-et személyi biztonság veszélyeztetése gyanújával. A 34 éves  férfi szombat délután jogtalanul behatolt áldozata házába, késsel tartotta sakkban az asszonyt, miközben több berendezési tárgyat is összetört, majd ismeretlen irányba távozott. A rendőrök a gyanúsítottat rövid időn belül elfogták, és 48 órás vizsgálati fogságba helyezték.

Szabadka
támadás
kés
rendőrség

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:59

Letartóztatásban marad Navalnij

További 30 napra előzetes letartóztatásban marad Alekszej Navalnij orosz ellenzéki vezető. Sikkasztással vádolják a hatóságok, de Navalnij követői szerint ez koholt vád.
21:25

Kína szankciókkal sújtott 28 amerikait

A kínai vezetés szankciókkal sújtott 28 amerikai állampolgárt, köztük Mike Pompeo volt külügyminisztert olyan tevékenységek miatt, amik Peking szerint súlyos beavatkozást jelentettek Kína belügyeibe.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.