Ugrás a tartalomra
Rendőrség Szerbia

Szabadnapos rendőr ártalmatlanított egy kézigránátos férfit Temerinben

2017-09-25
20:47
2017-09-25
20:55
Forrás
VajdaságMa
Temerinben egy szolgálaton kívüli rendőr ártalmatlanított egy kézigránáttal felszerelkezett férfit - írja a VajdaságMA hírportál. Az elkövető egy 45 éves begaszentgyörgyi férfi volt.

A rendőr azután érkezett a helyszínre, hogy a polgárok szóltak neki, egy férfi kézigránáttal a kezében álldogál az utcán. Az időközben a helyszínre érkező járőrrel együtt a férfit bekísérték a rendőrállomásra, ahol az M75-ös típusú kézigránát mellett két kést is találtak nála.

A férfit 48 órára vizsgálati fogságba helyezték és kihallgatják, majd kezdeményezik ellene az eljárás megindítását.

Temerin
kézigránát
rendőr

Most

08:12, Frissítve: 09:23

A Biológia Éjszakája

A nyílt nap fő témája az érdekes tudományok megismertetése, a természet szépségének bemutatása és a környezetvédelem fontossága volt.
22:29, Frissítve: 07:09

Zomborban vendégszerepelt az Ötösfogat

A bezdáni, nemesmiliticsi, bácsgyulafalvi, csonoplyai és zombori amatőr egyesületek színjátszói, szavalói, énekesei és táncosai minden évben elkészítik saját műsorukat.
21:53, Frissítve: 22:01

Halálos tüntetés a Gázai-övezetben

Négy palesztint agyonlőttek, közel százat pedig megsebesítettek az izraeli katonák a Gázai övezet határánál sorozatban negyedik erőszakos tüntetéseken - írják a Jediót Ahronót újság honlapján.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.
Injekció

Cianiddal gyilkolta meg férjét egy horgosi nő

Gyilkosság alapos gyanújával vette őrizetbe a rendőrség a horgosi 56 éves S. Irént, aki a Szabadkai Közkórházban cianid tartalmú injekciót adott be férjének, aki ennek következtében elhunyt.
Bajmok, drogfogás

Nagyszabású drogfogás Bajmokon

Marihuána termesztésére alkalmas laboratóriumot számolt fel a szabadkai rendőrség kedd délután az észak-bácskai faluban.

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.