Ugrás a tartalomra
Rendőrség Szerbia

Szabadnapos rendőr ártalmatlanított egy kézigránátos férfit Temerinben

2017-09-25
20:47
2017-09-25
20:55
Forrás
VajdaságMa
Temerinben egy szolgálaton kívüli rendőr ártalmatlanított egy kézigránáttal felszerelkezett férfit - írja a VajdaságMA hírportál. Az elkövető egy 45 éves begaszentgyörgyi férfi volt.

A rendőr azután érkezett a helyszínre, hogy a polgárok szóltak neki, egy férfi kézigránáttal a kezében álldogál az utcán. Az időközben a helyszínre érkező járőrrel együtt a férfit bekísérték a rendőrállomásra, ahol az M75-ös típusú kézigránát mellett két kést is találtak nála.

A férfit 48 órára vizsgálati fogságba helyezték és kihallgatják, majd kezdeményezik ellene az eljárás megindítását.

Temerin
kézigránát
rendőr

Most

07:34, Frissítve: 07:50

Újraindult a magyar nyelvű oktatás Feketetón

Az MNT közösségünk életében címmel tartottak lakossági találkozót Feketetón a Magyar Összefogás lista jelöltjei. A Jovan Popović Általános Iskola feketetói kihelyezett tagozatáról is szó volt.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.