Ugrás a tartalomra
Rendőrség Szerbia

Szabadnapos rendőr ártalmatlanított egy kézigránátos férfit Temerinben

2017-09-25
20:47
2017-09-25
20:55
Forrás
VajdaságMa
Temerinben egy szolgálaton kívüli rendőr ártalmatlanított egy kézigránáttal felszerelkezett férfit - írja a VajdaságMA hírportál. Az elkövető egy 45 éves begaszentgyörgyi férfi volt.

A rendőr azután érkezett a helyszínre, hogy a polgárok szóltak neki, egy férfi kézigránáttal a kezében álldogál az utcán. Az időközben a helyszínre érkező járőrrel együtt a férfit bekísérték a rendőrállomásra, ahol az M75-ös típusú kézigránát mellett két kést is találtak nála.

A férfit 48 órára vizsgálati fogságba helyezték és kihallgatják, majd kezdeményezik ellene az eljárás megindítását.

Temerin
kézigránát
rendőr

Most

22:31

Lövöldözés volt egy texasi iskolában

A lövöldözés helyi idő szerint nyolc óra előtt tört ki a Dallastól valamivel délebbre fekvő Italy település középiskolájában. A diákokat nem sokkal később evakuálták az épületből.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.