Ugrás a tartalomra
police.hu

Százmillió dinár értékű drogot akart átcsempészni a határon

2018-10-17
12:00
2018-10-17
15:59
Forrás
index.hu
Rekordmennyiségű marihuánát találtak egy szerb furgonban Tompánál. A 32 éves szerb állampolgárságú drogfutár több mint 100 millió dinár értékű szállítmányt akart átcsempészni a határon.

A vezetőfülke és a raktér között kialakított rejtekhelyen találták meg a drogot a hatóságok. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei 155 csomagban több mint 113 kilogramm kábítószert foglaltak le. A gyanúsítottat őrizetbe vették és indítványozták a letartóztatását.

Tompa
marihuána
csempész

Most

20:29

Közeleg a holdújév

A világ népességének negyede számára ez az év legnagyobb ünnepe. Idén a holdújév vagy ahogy Ázsiában nevezik a tavaszköszöntő február 5-én kezdődik.
20:19

Több ENSZ-békefenntartót öltek meg Maliban

Meggyilkolták az ENSZ-békefenntartó missziójának 10 tagját, 25-öt pedig megsebesítettek az Al-Kaidával kapcsolatban álló dzsihádisták - jelentették az Egyesült Nemzetek Szervezetének illetékesei.

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.