Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Szennyvízaknából mentettek ki egy hároméves gyereket a tűzoltók

2022.06.14
08:37
2022.06.14
10:46
Forrás
Szerbiai RTV
Hős tűzoltóként emlegetik azt a két férfit, akik kimentettek egy hároméves gyereket a szennyvízaknából Zaječarban.

Andrija Trifunović és Saša Lalić munkából tartottak hazafelé, amikor arra lettek figyelmesek, hogy egy szennyvízakna körül több ember is összegyűlt. Egyikük egy acélhuzal segítségével leereszkedett a mintegy négy méter mély szennyvízaknába és a lábánál fogva kihúzta a fiút, aki egyébként semmilyen életjelent nem adott magáról.

Trifunović és Lalić azonnal megkezdte az újraélesztést, amely után a gyerek visszanyerte eszméletét. A fiút a helyi kórházba szállították, ahol ellátták a sérüléseit.

A két tűzoltónak Aleksandar Vulin belügyminiszter köszönetet mondott a gyors reakciójukért. Hozzátette, hogy Trifunović és Lalić a közeljövőben jutalomban részesül.

szennyvízakna
tűzoltó
gyerek
mentés
Zaječar

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.