Ugrás a tartalomra
illusztráció

Szerb embercsempészt fogtak el Magyarországon

2019-12-05
10:31
Forrás
Szerbiai RTV
Embercsempészet gyanújával egy 24 éves szerbiai állampolgárságú személyt tartóztatott le a magyarországi rendőrség.

Az M6-os autópálya Budapest felé vezető szakaszán állították meg a férfi autóját a magyar rendőrök. A szerb rendszámú gépjárműben - a sofőrön kívül - még nyolc migráns tartózkodott. A menekültek érvényes okmánnyal nem rendelkeztek. A gyanú szerint a sofőr illegálisan csempészte át őket az Európai Unió területére. A szerb állampolgár ellen feljelentést tettek, míg az illegális bevándorlókat a szerb-magyar határon lévő tranzitzónába szállították.

embercsempész
szerb állampolgár
migráns
Magyarország

Most

23:01, Frissítve: 07:06

Szent Mihály-napi Táncháztalálkozó

Rendhagyó módon, öt helyszínen szervezi meg ma és holnap a Vajdasági Magyar Művelődési Intézet és a Hagyományok Háza Hálózat Vajdaság az idei Szent Mihály-napi Táncháztalálkozót.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.