Ugrás a tartalomra
illusztráció

Szerb embercsempészt fogtak el Magyarországon

2019-12-05
10:31
Forrás
Szerbiai RTV
Embercsempészet gyanújával egy 24 éves szerbiai állampolgárságú személyt tartóztatott le a magyarországi rendőrség.

Az M6-os autópálya Budapest felé vezető szakaszán állították meg a férfi autóját a magyar rendőrök. A szerb rendszámú gépjárműben - a sofőrön kívül - még nyolc migráns tartózkodott. A menekültek érvényes okmánnyal nem rendelkeztek. A gyanú szerint a sofőr illegálisan csempészte át őket az Európai Unió területére. A szerb állampolgár ellen feljelentést tettek, míg az illegális bevándorlókat a szerb-magyar határon lévő tranzitzónába szállították.

embercsempész
szerb állampolgár
migráns
Magyarország

Most

13:13, Frissítve: 13:40

Idén silányabb a nád minősége

A ködös, nyirkos időjárás miatti kényszerszünet után újraindult a nád vágása Erzsébetlak környékén. Egyre kevesebben végzik ezt az emberpróbáló munkát, pedig a nádat már gépekkel vágják.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.