Ugrás a tartalomra
Belügyminisztérium

Szerb, magyar és montenegrói okmányokat hamisítottak Szabadkán

2021.09.02
14:11
2021.09.02
17:04
Forrás
Közlemény
A Belügyminisztérium szervezett bűnözés elleni osztályának tagjai, a szabadkai rendőrkapitányság közreműködésével, letartóztatták az 1985-ös születésű B.K.-t.

A szóban forgó személyt okmányhamisítás, fegyverek és robbanóanyagok gyártása és birtoklása megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe. A rendőrség átvizsgálta a gyanúsított lakását, valamint egyéb, általa használt helyiségeket, amelyekben több hamisított személyes okmányt és különböző intézmények pecsétjeit, továbbá Szerbia, Magyarország és Montenegró hamisított iratainak előállítására szolgáló berendezéseket, emellett különféle kaliberű lőszereket is találtak. A gyanúsított ellen 48 órás őrizetet rendeltek el, ezt követően az illetékes ügyészség elé állítják.

Szabadka
hamisítás
okmányirat
okmány
dokumentum
irat

Most

12:14, Frissítve: 13:28

Újabb támadás történt Jeruzsálemben

Legkevesebb két személy megsérült az óváros közelében történt merényletben, csupán néhány órával azután, hogy egy zsinagógában heten vesztették életüket egy fegyveres támadásban.
11:51, Frissítve: 14:09

Valamelyest csökkent a műtrágya ára

Az őszi 110 dináros ár helyett most akár 90 dinárért is megvásárolható a növények számára elengedhetetlen tápanyagforrás. A gazdák örülnek az árcsökkenésnek, de mint mondják, ez még mindig nagyon drága.

Népszerű

Gázt szállító vagonok siklottak ki Szabadkánál

Kisiklott egy propénnel teli tartályokat szállító vonat három vagonja Szabadkán. Információink szerint szivárgás nem történt, a balesetben pedig senki sem sérült meg. A vagonok sínre való visszahelyezése még folyamatban van.