Ugrás a tartalomra

Szexuális zaklatással vádolják Bob Dylant

2021.08.17
10:33
2021.08.17
10:40
Forrás
hirado.hu
Az 56 éves állítás valótlan, és határozottan cáfolni fogjuk – jelentette ki nyilatkozatában Bob Dylan ügyvédje.

Egy ismeretlen nő beperelte a Nobel-díjas Bob Dylan énekes-dalszerzőt. Azt állítja, hogy amikor 12 éves volt, Dylan 1965-ben bedrogozta, leitatta és sorozatosan szexuálisan bántalmazta. A 80 éves művész szóvivője útján tagadta a vádat.

A polgári keresetet a J.C. monogrammal azonosított nő pénteken nyújtotta be a New York-i Felsőbb Bíróságra. A dokumentum szerint azt állítja, hogy 56 évvel ezelőtt Dylan a New York-i Chelsea szálloda apartmanjában hat héten át bántalmazta szexuálisan, ami számára a mai napig is tartó érzelmi és lelki sérüléseket okozott.

Dylan a kérdéses időben, 1965 áprilisában–májusában húszas éveinek közepén járt, ebben az évben jött ki Bringing It All Back Home című ötödik albuma. A felperes határozatlan összegű kártérítést követel. Az 56 éves állítás valótlan, és határozottan cáfolni fogjuk – jelentette ki nyilatkozatában Bob Dylan ügyvédje.

zaklatás
feljelentés
Bob Dylan
énekes

Most

17:50, Frissítve: 18:23

Egy délután Arannyal

Megtartották az Egy délután Arannyal elnevezésű képzőművészeti és irodalmi versenyt az oromhegyesi Arany János Általános Iskolában. Közel 50 felsős diák, három kategóriában mutatta be Arany János munkásságát, illetve Arany és Petőfi barátságát.

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.