Ugrás a tartalomra
Pixabay/Illusztráció

Szöget vert egy kutya fejébe egy tizenkét éves fiú Újvidéken

2020-05-28
17:31
Forrás
Vajdasági RTV
A Spans - Újvidéki állatvédők egyesületének önkénteseit egy helyi lakos értesítette, hogy az újvidéki Satelit városrészben látott egy kutyát szöggel a koponyájában.

A vizsgálat és a röntgenfelvétel alapján az állatorvos megállapította, hogy az öt centiméteres szög teljes hosszában áthatolt a kutya koponyáján és agyán. Ugyancsak megállapították, hogy a kutya csipezett, tíz éves, és van gazdája. Az esetet jelentették a rendőrségen.

A Vajdasági RTV nem hivatalos értesülései szerint az elkövető egy tizenkét éves fiú.

A Spans önkéntesei felhívják a figyelmet, hogy Újvidéken ez már az ötödik kutya rövid idő alatt, amely kínzás vagy gyilkosság áldozatául esett. Előzőleg három kutyát találtak az utcán kitépett körmökkel, később pedig egy kiskutyát dobtak le egy tömbház tetejéről. Az elkövetőket egyik esetben sem találták meg.

Újvidék
állatkínzás
kutya
szög

Most

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.
Számlák a borítékban

Már most kezdjék el gyűjteni a számlákat!

Harminc autót és tíz belgrádi lakást is lehet nyerni a Vedd el a számlát, és nyerj! elnevezésű állami nyereményjáték újabb körében, amelynek célja, hogy visszaszorítsa a feketegazdaságot Szerbiában.

Ausztriában szakad a hó

A meteorológiai Intézet Tirol, Vorarlberg, Salzburg és Nyugat-Steiermark tartományokra kiadta a téli figyelmeztető jelzést.

Lezuhant egy Mig-21-es

Lezuhant ma reggel egy MiG-21-es típusú vadászgép Mali Zvornik közelében. Mindkét pilóta, Dejan Krsnik és Zvonko Vasiljević meghalt.