Ugrás a tartalomra
illusztráció, pixabay/tumisu

A támadó előre szólt a rendőröknek, bement az őrsre, meglőtték

2020-02-04
11:38
2020-02-04
11:47
Forrás
hirado.hu
Késes támadás történt Franciaországban, a férfi az Iszlám Állam nevében követte el a merényletet - számolt be az esetről a magyar közmédia.

A szélsőséges előzőleg telefonált a hatóságnak. Azt mondta, hogy mészárlásra készül az Iszlám Állam megbízásából. Majd egy kelet-franciaországi település rendőrőrsére bement és megsebesített egy rendőrt. A támadót meglőtték és kórházba szállították. A Metztől 70 kilométerre lévő Dieuze település csendőrségének szóvivője kifejtette, alig egy hónapja egy szintén késes férfi Allahot dicsőítő kiabálással rátámadt rendőrök egy csoportjára. Őt ugyancsak meglőtték és megsebesítették.

Iszlám Állam
támadás
kés

Most

16:00

Ma van a Nemzetközi Jegesmedve Nap

A jegesmedvék életük nagy részét a Jeges-tenger jegén töltik, a világ egyik leghidegebb környezetében. Megközelítőleg 21 és 31 ezer egyed él a Földön, de sok más állathoz hasonlóan őket is fenyegeti a klímaváltozás.
15:28, Frissítve: 15:36

2037 méternyi kolbász tekeredett Turián

A Turiai Kolbászfesztiválon a járványügyi helyzet miatt idén az ünnepség és a vásár elmaradt. Csak a Guiness-rekordot tartó kolbász készítőiből és a szervezőkből, valamint a kolbászkészítő verseny kisszámú résztvevőjéből állt az idei esemény.
15:01, Frissítve: 15:17

Disznótor a muzslyai réten

A muzslyai réten, Budai Zoltán tanyáján, ma baráti körben hagyományos disznótor volt, amelynek az „áldozata” egy háromszáz kilogrammos jószág volt.

Népszerű

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.