Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Szunyog Tibor

Teljesen kiégett egy családi ház Torontálvásárhelyen

2023.02.01
18:36
2023.02.01
18:49
Forrás
Pannon RTV
Kedd hajnalban kigyulladt egy családi ház Torontálvásárhelyen. A károk hatalmasak, az épület mintegy 100 négyzetméteren teljesen a lángok martalékává vált.

A szakemberek szerint kéménytűzről van szó, melynek következtében leégett a kazánház, ahol egy beteg kisborjút is tartottak, a főépületben pedig a konyharész égett le.

A helyszínre érkező tűzoltók közül egy megsérült, őt jelenleg a belgrádi Szerbiai Klinikai Központban kezelik. A tüzet közel háromórás tűzoltói beavatkozás után sikerült eloltani.

tűz
leégett ház
Torontálvásáhely

Most

16:27, Frissítve: 16:57

Új kutat fúrnak Csantavéren

A régiek már elavultak, ezért december óta egy újat fúrnak, amely beüzemeltetése a nyár végén esedékes. A helyieknek egyébként szerencséjük van, mert a település talajában jó minőségű vízre lehet bukkanni, amely nem tartalmaz arzént.
15:02, Frissítve: 16:24

Emberek a kulisszák mögött

Renata Rudićtyal, a szabadkai Szabadegyetem oktatási programszervezőjével beszélgetett a Kortárs Galéria munkatársa, az emberek a kulisszák mögött című beszélgetős esten.
14:52, Frissítve: 16:25

Orvoshiánnyal küzd Magyarkanizsa község

Egyebek mellett erről is szó esett a Községi Képviselő-testület mai ülésén. Elfogadtak továbbá egy rendeletjavaslatot, amely az Európai Charta esélyegyenlőségi akciótervének helyi szintű megvalósítását irányozza elő.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.