Ugrás a tartalomra
Pixabay/tryjimmy

Tényleges életfogytiglanit is kaphat Dér Csaba

2020.10.13
14:38
2020.10.13
14:53
Forrás
Magyar Nemzet
A magyar bíróság előtt egy budapesti és egy amszterdami bérgyilkosság végrehajtása miatt kell felelnie.

Akár tényleges életfogytiglanit is kaphat a csantavéri sorozatgyilkosként ismert Dér Csaba. Két előre kitervelt, anyagi haszon érdekében elkövetett emberölésért felel majd a magyar bíróság előtt. Egy budapesti és egy amszterdami bérgyilkosság végrehajtása miatt kell felelnie. A Magyar Nemzet információi szerint azonban még tizenkettő, zömmel az unióban elkövetett gyilkosságot vizsgálnak az illetékes hatóságok, miután a kivitelezés ráillik a Dér Csaba által használt módszerre. A profi gyilkosra Szerbiában legfeljebb negyven év fegyházat szabhatnak ki. Egy belgrádi hidegvérű kivégzés miatt távollétében ítélkeznek majd róla.

Dér Csaba
gyilkosság

Most

21:29, Frissítve: 21:39

Davis-kupa: Harmadszor bajnok az orosz csapat

A US Open-címvédő Danyiil Medvegyev legyőzte Marin Čilićet, ezzel az oroszok 2-0-ra megnyerték mérkőzésüket a horvátok ellen a tenisz Davis Kupa-döntő madridi fináléjában.
20:37, Frissítve: 21:45

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű