Ugrás a tartalomra
Pixabay

Terrorista merénylet történt Texasban egy katonai támaszponton

2020-05-22
07:15
Forrás
MTI
A Szövetségi Nyomozó Iroda bejelentése szerint a támadás a texasi Corpus Christi városban lévő katonai támaszponton történt. Három amerikai katona meghalt.

A lövöldözés helyi idő szerint csütörtök délelőtt történt. Az FBI tisztségviselője sajtótájékoztatóján közölte: az eddigi jelek és bizonyítékok arra mutatnak, hogy terrorista akció volt, és bár az elkövetőt azonnal agyonlőtték, egy másik elkövető vagy cinkostárs még szabadlábon lehet, valahol a városban.

Részleteket nem közölt az esetről és az elkövető kilétéről, mint ahogyan arra sem kívánt kitérni, hogy milyen jelek erősítik a feltételezést, hogy a lövöldözés "terrorizmussal összefüggő" cselekedet volt.

Texas
terrortámadás
katonai támaszpont
halottak

Most

19:03, Frissítve: 19:30

Rajtaütés egy droglaborban

Droglabort számolt fel a magyar rendőrség a Fejér megyei Tordason, Budapesttől mintegy 30 kilométerre. A rendőrök egy családi házból állítottak elő egy szerb és két magyar állampolgárt.

Népszerű

Újvidék az új gócpont

Huszonkét bentlakónál és hat dolgozónál állapították meg a koronavírus-fertőzést a péterváradi Mass Green House idősek otthonában - írja közleményében a Tartományi Kormány.