Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Tiszába vetette magát egy férfi Zentán

2018-10-12
16:55
Forrás
Magyar Szó
A zentai hídról a Tiszába vetette magát egy eddig ismeretlen férfi. Az üggyel kapcsolatban hivatalos közlemény még nem látott napvilágot.

Az öngyilkosság tényét azonban megerősítette a községi vizsgáló bíró. Meg nem erősített információink szerint az illető nem zentai, hanem felsőhegyi lakos volt. Az öngyilkosságot elkövető személy azonosságát mindaddig nem lehet megállapítani, amíg elő nem kerül a teteme a Tiszából. A zentai Tisza mentőcsapat Baranyi Nándor vezetésével pénteken már megkezdte a Tiszába ugrott férfi keresését, a hídtól lefelé folyásirányban átkutatták a bánáti és a bácskai part mentét, egyelőre azonban nem akadtak az öngyilkosságot elkövető személy nyomára. A kutatást a napokban folyatni fogják. A Tisza mentőcsapat idén már öt vízbe fulladt személy felkutatásában és kiemelésében vett részt. 

Zenta
öngyilkosság

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:49, Frissítve: 21:08

Gloria Victis – 1956

200 vajdasági fiatal vesz részt a Rákóczi Szövetség Gloria Victis – 1956 elnevezésű rendezvénysorozatában.
19:38, Frissítve: 21:49

10 éves a Szerb Haladó Párt

10 éves fennállását ünnepelte ma a Szerb Haladó Párt. A kraljevói sportcsarnokban megtartott eseményre az SZHP elnöke, Aleksandar Vučić Tomislav Nikolićtyal, a párt korábbi elnökével érkezett.

Népszerű

Eltűnt egy kislány

Egy kislány eltűnését jelentették a zentai rendőrségnek. Az apa közölte a hatóságokkal, hogy a 2009-ben született Csordás Erika ismeretlen irányba távozott az 1962-ben született A.T.-vel.
utcai látkép

Lebontják az engedély nélkül épült házakat

Lebontják az engedély nélkül épített objektumokat Szerbiában - ez történhet, ha életbe lép a legalizálásáról szóló jogszabály-módosítás, amely tegnap került a köztársasági parlament napirendjére.

Drogfogás Zentán

13 kilogramm marihuánát és egyéb kábítószert koboztak el Zentán a rendőrök.