Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Tiszába vetette magát egy férfi Zentán

2018-10-12
16:55
Forrás
Magyar Szó
A zentai hídról a Tiszába vetette magát egy eddig ismeretlen férfi. Az üggyel kapcsolatban hivatalos közlemény még nem látott napvilágot.

Az öngyilkosság tényét azonban megerősítette a községi vizsgáló bíró. Meg nem erősített információink szerint az illető nem zentai, hanem felsőhegyi lakos volt. Az öngyilkosságot elkövető személy azonosságát mindaddig nem lehet megállapítani, amíg elő nem kerül a teteme a Tiszából. A zentai Tisza mentőcsapat Baranyi Nándor vezetésével pénteken már megkezdte a Tiszába ugrott férfi keresését, a hídtól lefelé folyásirányban átkutatták a bánáti és a bácskai part mentét, egyelőre azonban nem akadtak az öngyilkosságot elkövető személy nyomára. A kutatást a napokban folyatni fogják. A Tisza mentőcsapat idén már öt vízbe fulladt személy felkutatásában és kiemelésében vett részt. 

Zenta
öngyilkosság

Most

20:16, Frissítve: 20:29

Cserkészvezetőkre van szükség

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség muzslyai közgyűlésén értékelték az elmúlt évet, és felvázolták a jövőre vonatkozó terveket.

Népszerű

Baleset történt Szabadkán

Baleset történt Szabadkán a Majsai-híd lábánál. Egy régebbi típusú Opel, valamint egy Fiat személygépkocsi ütközött össze, személyi sérülés nem történt.

További járatokat törölt a Subotica-trans

Amellett, hogy a szombati menetrend lesz érvényben, további járatkiesésekkel is számolni kell keddtől - áll a Subotica-trans Utasszállító Közvállalat legfrissebb közleményében.