Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Tiszába vetette magát egy férfi Zentán

2018-10-12
16:55
Forrás
Magyar Szó
A zentai hídról a Tiszába vetette magát egy eddig ismeretlen férfi. Az üggyel kapcsolatban hivatalos közlemény még nem látott napvilágot.

Az öngyilkosság tényét azonban megerősítette a községi vizsgáló bíró. Meg nem erősített információink szerint az illető nem zentai, hanem felsőhegyi lakos volt. Az öngyilkosságot elkövető személy azonosságát mindaddig nem lehet megállapítani, amíg elő nem kerül a teteme a Tiszából. A zentai Tisza mentőcsapat Baranyi Nándor vezetésével pénteken már megkezdte a Tiszába ugrott férfi keresését, a hídtól lefelé folyásirányban átkutatták a bánáti és a bácskai part mentét, egyelőre azonban nem akadtak az öngyilkosságot elkövető személy nyomára. A kutatást a napokban folyatni fogják. A Tisza mentőcsapat idén már öt vízbe fulladt személy felkutatásában és kiemelésében vett részt. 

Zenta
öngyilkosság

Most

15:10

A Zijin Mining átvette a bori rézbányát

A bori rézbánya ma hivatalosan is a kínai Zijin Mining csoport kezébe került 63 százalékos részesedéssel. A tulajdonos elsődleges célja az új bányákba történő beruházás és a bori rézbánya fejlesztése.
14:07, Frissítve: 14:22

Fontos megelőzni a trichinellózis-fertőzést

Javában tart a disznóvágások ideje. Azonban nem árt óvatosnak lenni a házi vágásoknál és még a piacon vásárolt húsokkal is a trichina-fertőzés veszélye miatt. Fontos a hús ellenőrzése.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.