Ugrás a tartalomra
MTI/Mónus Márton

Tizenhét kiló drogot találtak a Szigeten elfogott hollandok autójában

2019-08-13
11:26
2019-08-13
13:00
Forrás
MTI, HVG, Euronews
A két holland férfinél összesen mintegy százmillió forint értékben húszezer adag kábítószer volt. Egyikük Roelf B. ismert futó lehet Hollandiában. Akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphatnak.

Múlt kedden a Sziget fesztiválon két huszonéves holland férfi sátrában és csomagmegőrző széfjében csaknem 2700 ecstasytablettát, 128 gramm marihuánát, műanyag fiolákban 451 marihuánás cigarettát találtak és foglaltak le a magyar rendőrök. A hatóság emberei egy slusszkulcsot is találtak a csomagok között, de a gyanúsítottak nem árulták el, hogy hol van az autó. Végül a jármű Budapest harmadik kerületében lett meg, amelyből további négyezer ecstasytabletta és műanyag fiolában 15 kilónyi marihuánás cigaretta került elő. A két holland férfinél így összesen mintegy százmillió forint értékben húszezer ezer adag kábítószer volt.

A holland sajtó kiemelten foglalkozik a hírrel, ugyanis a két elfogott férfi egyike Roelf B. ismert futó lehet Hollandiában. A mintegy százmillió forint értékű drogszállítmány miatt akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphatnak.

Sziget Fesztivál
droga
holland

Most

16:13, Frissítve: 18:52

Várja a gólyákat az Európa Kollégium

Szeptember elsejéig, vagyis még két hétig jelentkezhetnek azok az elsőéves egyetemi és főiskolai hallgatók, akik az újvidéki Európa Kollégiumban szeretnének lakni az elkövetkező tanévben.

Népszerű

Karantén vár a Szerbiába utazókra?

Szerbia PCR-teszt kötelezettséget és karantént róhat ki az országba utazó külföldiek számára - erről ír a szerb sajtó. A hírt Branislav Tiodorović, a válságstáb tagja is megerősítette.