Ugrás a tartalomra
MTI/Mónus Márton

Tizenhét kiló drogot találtak a Szigeten elfogott hollandok autójában

2019-08-13
11:26
2019-08-13
13:00
Forrás
MTI, HVG, Euronews
A két holland férfinél összesen mintegy százmillió forint értékben húszezer adag kábítószer volt. Egyikük Roelf B. ismert futó lehet Hollandiában. Akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphatnak.

Múlt kedden a Sziget fesztiválon két huszonéves holland férfi sátrában és csomagmegőrző széfjében csaknem 2700 ecstasytablettát, 128 gramm marihuánát, műanyag fiolákban 451 marihuánás cigarettát találtak és foglaltak le a magyar rendőrök. A hatóság emberei egy slusszkulcsot is találtak a csomagok között, de a gyanúsítottak nem árulták el, hogy hol van az autó. Végül a jármű Budapest harmadik kerületében lett meg, amelyből további négyezer ecstasytabletta és műanyag fiolában 15 kilónyi marihuánás cigaretta került elő. A két holland férfinél így összesen mintegy százmillió forint értékben húszezer ezer adag kábítószer volt.

A holland sajtó kiemelten foglalkozik a hírrel, ugyanis a két elfogott férfi egyike Roelf B. ismert futó lehet Hollandiában. A mintegy százmillió forint értékű drogszállítmány miatt akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphatnak.

Sziget Fesztivál
droga
holland

Most

23:58, Frissítve: 00:17

Örömvasárnap

Advent harmadik vasárnapján az Úr eljövetelének közeledtét ünnepeljük. Meggyújtjuk a rózsaszín gyertyát az adventi koszorún.
22:15, Frissítve: 22:20

Melegrekordok dőlhetnek meg

Akár 16 fokig is emelkedhet a jövő héten a hőmérő higanyszála, melegrekordok dőlhetnek meg térségünkben - olvasható az előrejelzésekben. Számottevő csapadékra nem kell számítanunk.

Népszerű