Ugrás a tartalomra
Rendőrség

Több mint 10 kiló marihuánával buktak le

2021.10.21
13:56
Forrás
Közlemény
10 és fél kilogramm marihuánát foglaltak le Szabadkán.
Rendőrség

A rendőrség és a Biztonsági-Információs Ügynökség közös akciójában két személyt vettek őrizetbe drogtermesztés és drogkereskedelem gyanújával.

Rendőrség

A 41 éves Novi Pazar-i R. T. és a 32 éves zentai SZ. J. teherautóját a rendőrség az autópályán állította meg. A jármű átvizsgálásakor egy, az alvázon külön kialakított rejtekhelyen tíz és fél kilogramm marihuánát találtak náluk. A gyanúsítottakat őrizetbe vették, az ügyükben a Szabadkai Felsőbb Ügyészség jár el.

marihuána
drogkereskedelem

Most

19:13, Frissítve: 20:01

Izmos irodalmi kötelékben

Az Izmos irodalmi kötelékben című könyvet mutatták be a Szabadkai Városi Múzeumban. A kötet a szabadkai főgimnázium önképzőkörének jegyzőkönyveit tartalmazza. Ez igen fontos dokumentuma Kosztolányi városának.
19:05, Frissítve: 19:45

Kiírták a népszavazást az alkotmánymódosításról

Január 16-ára írta ki a szerbiai alkotmány módosításáról szóló népszavazást Ivica Dačić. A szerbiai parlament elnöke azt mondta, kivételes megtiszteltetés számára, hogy kézjegyével láthatta el a kiírásról szóló dokumentumot.
18:47, Frissítve: 19:49

Legördült a Desiré fesztivál függönye

A budapesti Átrium színház előadásával zárult a tíznapos Desiré fesztivál Szabadkán. A nemzetközi regionális kortárs színházi fesztiválon idén többek közt Zürichből, Pirotból és Zágrábból is voltak előadások.

Népszerű