Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Több mint 200 határsértő a hétvégén

2020-06-29
08:30
2020-06-29
08:36
Forrás
MTI
Az elmúlt héten Magyarország területén több mint 620 migránst tartóztattak föl, és kísértek vissza az egyenruhások. Embercsempészés miatt pedig 12 gyanúsított ellen indult eljárás.

Kétszáznál is több határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök a hétvégén - tájékoztat a magyar Országos Rendőr-főkapitányság. A rendőrség honlapAz elmúlt héten Magyarország területén egyébként több mint 620 migránst tartóztattak föl, és kísértek vissza az egyenruhások. Embercsempészés miatt pedig 12 gyanúsított ellen indult eljárás.

migráns
bevándorló
határ

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:59

Letartóztatásban marad Navalnij

További 30 napra előzetes letartóztatásban marad Alekszej Navalnij orosz ellenzéki vezető. Sikkasztással vádolják a hatóságok, de Navalnij követői szerint ez koholt vád.
21:25

Kína szankciókkal sújtott 28 amerikait

A kínai vezetés szankciókkal sújtott 28 amerikai állampolgárt, köztük Mike Pompeo volt külügyminisztert olyan tevékenységek miatt, amik Peking szerint súlyos beavatkozást jelentettek Kína belügyeibe.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.