Ugrás a tartalomra
Pixabay

Több mint 24 ezer gyorshajtóval szemben intézkedtek a rendőrök egy hét alatt Szerbiában

2021.04.26
17:38
A legnagyobb sebességért egy török állampolgárt büntettek meg.

24 634 gyorshajtót büntettek meg a rendőrök Szerbia-szerte egy hét alatt. Idén április 19-e és 25-e között egy nemzetközi akciót szervezett az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, amelynek célja a gyorshajtások felmérése volt 30 európai országban.

A legnagyobb sebességért egy török állampolgárt büntettek meg, aki a Belgrád és Niš közötti autópályán 230 kilométer per órával vezetett.

Lakóterületen belül, Novi Pazarnál mérték a legnagyobb sebességet, ahol 143 kilométer per órával száguldott egy sofőr egy olyan útszakaszon, ahol a megengedett maximális sebesség 50 kilométer per óra.

gyorshajtás
intézkedés
büntetés
rendőr
Szerbia

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Fitt percek a Pannon Televízióban

Új műsorral jelentkezik a Pannon Televízió. Nyáron sem maradnak mozgással kapcsolatos tartalmak nélkül a nézőink. A Fitt percek elnevezésű rövid átmozgató műsor részleteiről Kókai Mónika szerkesztő beszélt.
10:29

Ma van a szerb rendőrség napja

A központi ünnepséget a Szerbia Palota előtt rendezik meg ma délelőtt, ahol többek között 1337 új rendőrtisztet avatnak - mondta Aleksandar Vulin belügyminiszter a Szerbiai RTV-nek adott interjújában.
08:52

Megfékezték a tüzet a čačaki Sloboda lőszergyárban

Erős robbanás rázta meg Čačakot szombaton 20 óra körül. Az erős detonációt több kisebb is követte. A robbanás a Sloboda lőszergyár területén történt. A keletkezett tüzet az illetékeseknek sikerült eloltaniuk. Éjjel nem volt újabb detonáció.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.
Horgos-2

Megnyílik az összes határátkelő

Megnyílik az összes határátkelő Szerbia és Magyarország között - jelentette be Facebook-bejegyzésében Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke azt írja, június 23-ától az összes határátkelő dolgozni fog a két ország között.