Ugrás a tartalomra
Tanjug

Több mint 700 bulizó zsúfolódott össze 20 óra után egy belgrádi klubban

2021.02.14
07:40
2021.02.14
10:39
Forrás
Szerbiai RTV
Több mint 700 vendéget talált a kommunális milícia egy belgrádi klubban, miután annak már este 8 órakor be kellett volna zárnia.

Emellett jóval túllépték a jelenlegi járványügyi szabályozásokat abban a tekintetben is, hogy zárt térben csak korlátozott számban tartózkodhat egyszerre több ember.

Az illetékes szervek a szerb főváros vendéglátóipari egységeit ellenőrizték szombat este. 21 óra után hatoltak be az említett éjszakai bárba. Az épület kiürítése több mint 40 percig tartott.

A hírek szerint a hely tulajdonosát azonnal megbírságolták, az előírásoknak megfelelően pedig további büntetésre számíthat a járványügyi intézkedések megszegése miatt.

Belgrád
koronavírus
klub
kommunális rendőrség

Most

21:29, Frissítve: 21:39

Davis-kupa: Harmadszor bajnok az orosz csapat

A US Open-címvédő Danyiil Medvegyev legyőzte Marin Čilićet, ezzel az oroszok 2-0-ra megnyerték mérkőzésüket a horvátok ellen a tenisz Davis Kupa-döntő madridi fináléjában.
20:37, Frissítve: 21:45

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű