Ugrás a tartalomra
Szerbia Belügyminisztériuma

Több mint fél tonna kábítószert csempészett

2021.11.25
12:11
Forrás
Pannon RTV
Ötszázhúsz kilogramm marihuánát foglaltak le Nišben a rendőrök. A drog 134 csomagban érkezett Koszovó területéről. Szerbiában akarták értékesíteni.
Szerbia Belügyminisztériuma

A rendőrök az 1976-os születésű N.I. által vezetett tehergépjármű ellenőrzése során bukkantak a kábítószerre. A Koszovó területéről érkező marihuánát Szerbiában akarták értékesíteni. N.I.-t kábítószer előállításának és terjesztésének gyanújával tartóztatták le.

Szerbia Belügyminisztériuma
marihuána
kábítószer

Most

15:07

Áder János: Meg kell védeni az EU határait és értékeit

Európára fokozódó migrációs nyomás nehezedik majd a következő hónapokban, években, ezt az Európai Unió nem szemlélheti tehetetlenül, fel kell készülni, és az EU határait, közös értékeit meg kell védeni - mondta Áder János magyar köztársasági elnök.
14:40, Frissítve: 14:48

Magyar-szerb filmipari együttműködés

Kétoldalú filmipari, filmművészeti és audiovizuális együttműködési megállapodást írt alá Kásler Miklós, magyar emberi erőforrások minisztere Maja Gojković szerb művelődési miniszter Budapesten.
14:18, Frissítve: 14:30

Egy kis apróság is sokat jelent

Elkezdődtek az ünnepek előtti jótékonysági gyűjtések és akciók Szabadkán is. Az érintett szervezetek egész évben igyekeznek segítséget nyújtani a rászorulóknak, de a legmozgalmasabb időszak az év vége. Egyrészt az ünnepek, másrészt pedig tél miatt.

Népszerű