Ugrás a tartalomra
Pixabay/Illusztráció

Több szórakozóhely is nyitva volt Belgrádban a tiltás ellenére

2021.03.13
11:06
Forrás
Szerbiai RTV
A tilalom ellenére nyolc vendéglátóhely tartott nyitva tegnap éjjel Belgrádban.

Az épületeket a rendőrség kiürítette, a tulajdonosok és a vendégek ellen is szabálysértési eljárás indul – közölte a szerbiai köztévé reggeli vendégeként Darko Dujović, a belgrádi kommunális rendőrség helyettes vezetője.

A legtöbb vendéget, 82-t a Dorćol városnegyed egyik szórakozóhelyén érték tetten. A hatóságok polgári bejelentésre intézkedtek. A vendégek nem viseltek védőmaszkot, és az előírt távolságtartási szabályokat sem tartották be - hangsúlyozta Dujović.

Belgrád
vendéglátóhely
szórakozóhely
nyitva
tiltás
korlátozás
koronavírus
járvány

Most

22:44

Harc a melldaganat ellen - A szűrés életet menthet

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, vagy más néven: rózsaszín október. A cél, hogy felhívják a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára. A Közügyek kisfilmjének is az a célja, hogy tudatosítsa a nőkben, hogy van élet a rák után.
22:26

Falugondnokok a terepen

2015-ben létrejött a falugondnoki szolgálat Vajdaságban. A család nélkül maradt idős személyek, a kisnyugdíjasok, illetve a szociális esetek számíthatnak a falu- és tanyagondnokok segítségére.
19:28, Frissítve: 20:02

Hazatalálás

Hazatalálás címmel nyílt meg a magyarkanizsai születésű Pósa Károly kiállítása a helyi Dobó Tihamér Képtárban a községnapi rendezvénysorozat részeként.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.