Ugrás a tartalomra
Tanjug/Belügyminisztérium, illusztráció

Többen megsérültek, amikor felborult egy autóbusz

2019-12-07
13:24
Forrás
Szerbiai RTV
Felborult egy autóbusz, miközben Kopaonikra tartott. Egy személy súlyos, míg tizenegy könnyebb sérüléseket szenvedett.

A baleset a Blace és Beloljin közötti országúton történt. Az észak-macedón rendszámú autóbusz egyelőre ismeretlen okok miatt borult fel. A sérülteket a prokupljei kórházba szállították. Az említett útszakaszon korábban többször történt már közlekedési baleset, az elmúlt egy hónapban felújítási munkálatokat végeznek az út ezen részén, így a munkálatok miatt a forgalmi rendet is megváltoztatták.

autóbusz
autóbusz-baleset
sérültek

Most

22:37, Frissítve: 22:45

Veretlenül megy tovább a szerb csapat

Az olimpiai bajnok szerb válogatott hét góllal nyert a holland csapat ellen a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokság férfi tornáján a csoportküzdelmek szombati zárófordulójában.
21:24, Frissítve: 21:59

Harry és Meghan lemondott királyi titulusáról

Lemondott királyi titulusáról Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő és a továbbiakban egyikük sem lát el hivatalos feladatokat a brit királyi családban - közölte szombat este a Buckingham-palota.
18:51, Frissítve: 18:56

Felkészülési mérkőzést játszott a TSC

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a tavaszi folytatásra a topolyai TSC labdarúgó csapata. Szabó Zoltán együttese a szomszédos, szabadkai Spartacus együttesével 1:1-es döntetlent játszott.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.