Ugrás a tartalomra
TANJUG/ DRAGAN NIKOLIC/ bg

Tömegbaleset a Miloš fejedelem autópályán

2021.11.27
14:11
Forrás
Szerbiai RTV
A baleset oka egyelőre ismeretlen.

Súlyos közlekedési baleset történt a Miloš fejedelem autópályán a Ljig és Takovo közötti szakaszon. 5 személy megsérült a délelőtti szerencsétlenségben.

Helyszíni hírek szerint több autó ütközött össze a pályán. Amíg az illetékesek a helyszínelést végezték, lezárták a sztrádát a forgalom elől.

A baleset oka egyelőre ismeretlen. A Szerbia Útjai Közvállalat felhívja a sofőrök figyelmét, hogy az útviszonyokhoz alkalmazkodva vezessenek.

baleset
ütközés
Miloš fejedelem autópálya

Most

22:34

Európában sokan szeretnének űrhajósok lenni

Csaknem 23 600-an jelentkeztek űrhajósnak az Európai Űrügynökség (ESA) felhívására, közülük 1391 jelentkező jutott át az első pályázati fordulón - közölte a párizsi központú nemzetközi kormányközi szervezet.
21:12

Sok a temetés, gond van a koporsóellátással

Nőtt a kereslet és csökkent az ellátás üteme – sok mindenre igaz ez az elmúlt időszakban, és így van ez a temetkezéseknél is. Vajdaságban a temetkezési vállalkozásoknak jóval előre kell tervezniük, nehogy koporsó nélkül maradjanak.
19:46, Frissítve: 19:56

Kézilabda Eb: Nem sikerült a továbbjutás

Igazi parázs mérkőzést játszott a magyar és az izlandi kézilabda válogatott. Az Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában Magyarország legjobbjai egy góllal (30:31) kikaptak északi ellenfelüktől.

Népszerű

Egész pontosan kik igényelhetik a 100 eurót?

A 100 eurós támogatásra jogosult legfiatalabb polgárok azok, akik 2022. január 13-án, vagyis ma töltik be a 16. életévüket, a legidősebbek pedig azok, akik január 14-én töltik be a 30. életévüket.

Kombinált oktatás hétfőtől?

Hétfőn visszatérnek az iskolapadba a vajdasági általános iskolások – így határozott a járványhelyzetet követő tanügyi csapat.