Ugrás a tartalomra
Tanjug/dpa via AP/Uwe Zucchi

A tömegbe hajtott egy autós Németországban

2020-02-24
16:45
2020-02-24
18:33
Forrás
MTI, Szerbiai RTV
Szándékos volt a tömeges gázolás a németországi Volkmarsenben egy farsangi felvonuláson - közölte egy rendőrségi szóvivő a helyszínen.

Elmondta, a gázolásnak több tucat sebesültje van, köztük gyermekek. Többen súlyos állapotban vannak. Halálos áldozata azonban nincs a történteknek. A gázoló egy 29 éves férfi, környékbeli, német állampolgár, akit a hatóságok a helyszínen elfogtak. Pontos indítéka még nem ismert. Egyelőre nincsenek arra utaló jelek, hogy tette merénylet lett volna.

Németország
farsang
sérültek

Most

12:29, Frissítve: 12:56

Hogyan védekezzünk a kánikula ellen?

Az idei év legmelegebb napja előtt állunk. Ma bőven 30 fok felett lesz a hőmérséklet. Holnap is folytatódik a kánikula, szombat este azonban markáns hidegfront érkezik, záporokkal, zivatarokkal.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.