Ugrás a tartalomra
tömegkarambol

Tömegkarambol az autópályán

2017-10-19
13:01
2017-10-19
19:19
Forrás
Pannon RTV
Súlyos, halálos áldozatokat követelő közlekedési balesetek történtek csütörtökön reggel Bácsfeketehegynél. Az autópálya Újvidék felé vezető szakaszán két teherautó és két minibusz ütközött össze.

A súlyos közlekedési baleset következtében még csütörtök délben is le volt zárva az autópálya Újvidék felé vezető szakasza Bácsfeketehegynél. A rendőrök stábunkat nem engedték közel a balesethez, azonban rejtettkamerás felvételeket sikerült készítenünk. Nem hivatalos információk szerint halálos áldozata is volt a balesetnek, és valójában két szerencsétlenség történt reggel a hajnali órákban. Ezt még a helyszínen tudta meg a stábunk. Később az illetékes szervek hivatalos közleménye is megerősítette, hogy a szerencsétlenségnek valóban vannak halálos áldozatai. Ahogyan a felvételeken is látszik, az egyik baleset a felüljáró előtt történt. Itt két kamion szaladt egymásba. Az egyik teherautónak szinte a felismerhetetlenségig összeroncsolódott a fülkéje.

A másik baleset mintegy száz méterre következett be attól a ponttól, ahol a két kamion karambolozott. A képeken jól látszik, hogy az egyik minibusz az ütközéstől kigyulladt, ugyanis még délelőtt is látszott a fehér folyadék, amit a tűzoltók ráfecskendeztek a gépjárműre. A kék színű jármű az árokba borult. Az egyik minibuszt stábunk érkezésekor szállították el a helyszínről. Az információk szerint ebben az ütközésben még két személyautó is összeroncsolódott.

A csütörtök délelőtti órákban érkezett meg a helyszínre az egyik sérült személy hozzátartozója, aki a rendőröktől kért információkat unokatestvére állapotáról. Azt panaszolta, hogy semmilyen információt nem kapott rokona hollétéről és állapotáról.

A hivatalos közlemény szerint két személy halt meg a közlekedési balesetekben Bácsfeketehegynél az autópályán. Az egyik áldozat Igor Vеsеlinovski, a szerb katonaság alezredese, aki Topolyán volt parancsnok. A másik áldozat Mićo Ivančеvić, aki civilként szintén a fegyveres erőknél dolgozott.

A szerencsétlenség reggel háromnegyed 8 környékén történt az autópályán a bácsfeketehegyi lehajtónál. A Fiat 500L típusú gépjárművet Dejan Nikolovski hivatásos katona vezette, akit életveszélyes sérülésekkel szállítottak az Újvidéki Klinikai Központba.

Korábbi hír:

Két személy halt meg közlekedési balesetben Bácsfeketehegynél az autópályán. Az egyik áldozat Igor Vеsеlinovski, a szerb katonaság alezredese, aki Topolyán volt parancsnok, a másik áldozat Mićo Ivančеvić, aki civilként szintén a fegyveres erőknél dolgozott. A szerencsétlenség reggel háromnegyed 8 környékén történt az autópályán a bácsfeketehegyi lehajtónál. A Fiat 500L típusú gépjárművet Dejan Nikolovski hivatásos katona vezette, akit életveszélyes sérülésekkel szállítottak az Újvidéki Klinikai Központba. A baleset oka valószínűleg a sűrű köd volt, emiatt történhetett a tömegkarambol.

baleset
karambol
autópálya
Bácsfeketehegy

Most

22:31

Lövöldözés volt egy texasi iskolában

A lövöldözés helyi idő szerint nyolc óra előtt tört ki a Dallastól valamivel délebbre fekvő Italy település középiskolájában. A diákokat nem sokkal később evakuálták az épületből.

Népszerű

Gyilkosság Szegeden

Megölte csantavéri barátnőjét egy gunarasi férfi Szegeden. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság információ szerint a gyilkosságot egy heves szóváltás előzte meg, amely végül tettlegességig fajult.

Fegyveres rablás történt kedd este Szabadkán

Az arcát eltakaró elkövető este fél 8 körül pisztollyal felfegyverkezve lépett be egy ismert áruházlánc Bajai úti boltjába. A Pannon RTV értesülései szerint 72 ezer dinárt zsákmányolt az elkövető.