Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Juhász Géza

Tömegverekedés a futaki Káposztafesztiválon

2019.11.03
07:49
2019.11.03
08:56
Forrás
Vajdasági RTV
A beszámolók szerint többen megsérültek.

Tegnap este 11 óra körül tömegverekedés tört ki a futaki Káposztafesztiválon. Sajtóinformációk szerint legalább öten megsérültek. A sürgősségi szolgálat beszámolója szerint mindannyian könnyebb sérüléseket szenvedtek - írja a 021.rs hírportál. Kettő 20 év körüli férfi fejsérülést szenvedett, egy 21 éves nőnek pedig a térde sérült meg. A verekedésben részt vett még egy 20 éves fiatalember, neki a keze sérült meg és egy 24 éves férfi, aki szintén fejsérülés szenvedett. A helyszínen ellátták mindannyiukat, majd további kivizsgálásra szállították őket Újvidékre. A rendőrség nyomozást folytat, hogy kiderítse, mi okozta a dulakodást.

Futak
káposzta
fesztivál
verekedés

Most

20:55

Újabb intenzív rakétatűz

Intenzív rakétatüzet zúdított a Gázai övezetet uraló iszlamista Hamász terrorszervezet Izraelre szerda este - jelentette a 12-es kereskedelmi TV híradása. Előzőleg az izraeli légierő lerombolt egy sokemeletes épületet a Gázai övezetben.
20:53, Frissítve: 21:49

Autópálya épül Muzslya legrégebbi utcájában?

Nagy elégedetlenséget váltott ki Muzslyán a Belgrád-Nagybecskerek-Újvidék közötti leendő autópálya terve. A dokumentum szerint ugyanis néhány házat lebontanak a bánáti helyi közösség legrégibb utcájában, és kerteket is elvennének az építkezés miatt.
20:51, Frissítve: 20:59

Felújítják a kishegyesi Szűz Mária-szobrot

Sokakat meglep, még a helyieket is, hogy Kishegyes Nyugati temetőjében egy régi és hányattatott sorsú szobor található. Egykor a település büszkeségének számított a Szűz Mária-szobor, de évtizedekre eltűnt a köztudatból.

Népszerű

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.

Sakálok Királyhalom környékén

A vadászok szerint a helyzet azért is aggasztó, mert a falkákban támadó ragadozók egyre inkább megritkítják a nemes vadállományt.

Mikor nyithatnak a kishatárátkelők?

Folyamatosan melegen tartjuk a témát, rámutatunk a probléma megoldásának fontosságára, de ehhez átcsoportosításokra van szükség – emelte ki Pásztor István a Közügyek stábjának adott interjújában.