Ugrás a tartalomra
Pixabay/GDJ

Tömegverekedés Újvidéken, egy férfit szíven szúrtak

2021.12.05
19:06
Forrás
Szerbiai RTV
A férfit megműtötték az újvidéki Sürgősségi Központban, de továbbra is az életéért küzdenek.

Szíven szúrtak egy férfit az újvidéki Vojvodina Sport- és Üzletközpontban, ahol tömegverekedés tört ki tegnap éjszaka. A huszonhét éves férfi szíve és tüdeje is súlyosan megsérült, ezért azonnal megoperálták a Sürgősségi Központban. A műtétet követően a férfit áthelyezték az intenzív osztályra. A verekedésben egy férfi könnyebb sérüléseket szenvedett. Nem hivatalos információk szerint a rendőrségnek sikerült letartóztatnia a verekedésben résztvevők nagy részét. A nyomozás még folyamatban van.

késelés
Újvidék

Most

22:34

Európában sokan szeretnének űrhajósok lenni

Csaknem 23 600-an jelentkeztek űrhajósnak az Európai Űrügynökség (ESA) felhívására, közülük 1391 jelentkező jutott át az első pályázati fordulón - közölte a párizsi központú nemzetközi kormányközi szervezet.
21:12

Sok a temetés, gond van a koporsóellátással

Nőtt a kereslet és csökkent az ellátás üteme – sok mindenre igaz ez az elmúlt időszakban, és így van ez a temetkezéseknél is. Vajdaságban a temetkezési vállalkozásoknak jóval előre kell tervezniük, nehogy koporsó nélkül maradjanak.
19:46, Frissítve: 19:56

Kézilabda Eb: Nem sikerült a továbbjutás

Igazi parázs mérkőzést játszott a magyar és az izlandi kézilabda válogatott. Az Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában Magyarország legjobbjai egy góllal (30:31) kikaptak északi ellenfelüktől.

Népszerű

Egész pontosan kik igényelhetik a 100 eurót?

A 100 eurós támogatásra jogosult legfiatalabb polgárok azok, akik 2022. január 13-án, vagyis ma töltik be a 16. életévüket, a legidősebbek pedig azok, akik január 14-én töltik be a 30. életévüket.

Kombinált oktatás hétfőtől?

Hétfőn visszatérnek az iskolapadba a vajdasági általános iskolások – így határozott a járványhelyzetet követő tanügyi csapat.