Ugrás a tartalomra
Instagram/Ana Walsh

Továbbra is keresik a szerb származású Ana Walsh-t Amerikában

2023.01.10
17:21
Forrás
Szerbiai RTV
A nyomozók továbbra is keresik a 39 éves, szerb származású Ana Walsh-t, aki tíz napja tűnt el Amerikában. Szilveszterkor veszett nyoma, férjét, Briant pedig letartóztatták azzal a váddal, hogy akadályozta az eltűnésével kapcsolatos nyomozást.

A nyomozáshoz kapcsolódó forrás szerint Brian elektronikus eszközein a gyilkossággal kapcsolatos aggasztó internetes keresési előzményeket találtak. A CNN szerint a nyomozáshoz közel álló forrásokra hivatkozva a "hogyan lehet megszabadulni egy 52 kilogrammos nő holttestétől" és a "hogyan lehet feldarabolni a holttestet" kérdéseket találták meg az internetes keresési előzményekben Brian Walsh készülékein.

Az Ana Walsh eltűnésével kapcsolatos nyomozás részeként a rendőrség átkutatott egy szemétlerakót a massachusettsi Peabody városában, amely körülbelül egyórányi autózásra található Cohassettől, ahol Ana Walsh férjével, Briannel és három kisgyermekével élt. Hétfőn új részleteket hoztak nyilvánosságra az ügyről, az ügyészek szerint a nyomozók vért és egy véres kést találtak a Walsh család otthonának pincéjében. Ráadásul az ottani ügyészek azt mondták, hogy Brian állítólag 450 dollár értékű tisztítószert vásárolt, miután felesége eltűnt.

Ana Walsh
nyomozás
eltűnt

Most

21:20

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükaján 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.
18:45, Frissítve: 19:53

Historizmus Szabadkán

Historizmus Szabadkán címmel tartott igazi sporttörténelmi időutazást Kubičković Ákos a Szabadkai Város Múzeumban.
17:47, Frissítve: 19:37

A pedagógusok és a kiégés

Lendületben - mit tehetünk a kiégés ellen? címmel szervezett kötetlen beszélgetéssel egybekötött előadást az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete.
15:31, Frissítve: 16:51

Közös erővel a sikeres mezőgazdaságért

A mezőgazdasági helyzet és az együttműködési lehetőségek feltérképezése céljából baden-württembergi küldöttség érkezett Vajdaságba. A német delegációt a tartományi mezőgazdasági titkárság fogadta.

Népszerű