Ugrás a tartalomra

Tragédia egy zimonyi óvodában

2020.10.15
18:46
Forrás
Szerbiai RTV, Blic
Meghalt egy kislány egy zimonyi óvodában - tájékoztat a szerb közmédia. A mentőszolgálat a helyszínre érkezéskor megpróbálta újraéleszteni az egyéves kislányt, sikertelenül.

Az eset körülményei egyelőre ismeretlenek. 

A Blic nem hivatalos értesülése szerint a kislány 14 óra környékén álmában hunyt el. A feltételezések szerint csecsemőkori hirtelen halál szindróma okozta a tragédiát.

Az elmúlt négy esztendőben ez már a harmadik ilyen eset Szerbiában.

tragédia
csecsemőkori halál
óvoda
Zimony
elhunyt
kislány

Most

10:29

A ROSU bevonult a szerbek lakta Štrpcébe

A prištinai rendőri különleges egység tagjai kora reggel bevonultak a többségében szerbek lakta Štrpcébe. A ROSU blokkolta a Koszovó déli részén található községet és átkutatták a helyi általános iskolát.
10:04, Frissítve: 10:14

Ma van a csokoládé világnapja

Szerbiában, ahol a csokoládé sokak kedvenc édessége, az édességipar a legerősebb ágazatok közé tartozik. Valamivel több mint 200 cég és mintegy 300 vállalkozó gyárt csokoládét.
07:59, Frissítve: 08:28

Reagált a forint gyengülésére az MNB

Erősödött csütörtök reggelre a forint a nemzetközi devizakereskedelemben a főbb devizákkal szemben, miután az előző nap történelmi árfolyammélypontot állított be.
07:39, Frissítve: 08:26

Ma kezdődik a Nyárhangoló fesztivál Palicson

A VM4K négynapos rendezvényén koncertekkel, közéleti, irodalmi, színházi kerekasztal-beszélgetésekkel, kirakodó vásárral, táncházzal, helytörténeti sétával és gyermekprogramokkal várják a látogatókat. A programokra a belépés ingyenes.

Népszerű