Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Tragédia Kraljevóban

2021.12.24
16:50
Forrás
Szerbiai RTV, Tanjug, Blic
Egy 17 hónapos kislány esett le egy épület második emeletéről Kraljevóban.

A Szerbiai RTV úgy tudja, az ablakon keresztül eshetett ki a gyerek, sérülései életveszélyesek. Először a kragujevaci kórházba szállították, majd Belgrádba utalták.

A kislányt a járdán találta meg egy járókelő, ő értesítette a mentőket. Egyelőre nem tudni, hogyan esett ki a gyerek a második emeletről.

Kraljevo
leesett
baba
baleset
életveszélyes sérülés
gyerek

Most

15:29, Frissítve: 16:15

Szörnyella de Frász Darth Vaderrel ropta

Farsangi táncházat tartottak a zombori Magyar Polgári Kaszinóban. A mulatságon a környék apraja és nagyja is részt vett. A gyerekek jó hangulatáról a Duhaj Zenekar gondoskodott, a szervezők pedig fánkkal és üdítővel is kedveskedtek a résztvevőknek.
14:23, Frissítve: 16:24

„Csak menni akarok tovább”

A folyamatos rendőrségi akciók sem tartják távol a migránsok egy részét Horgos környékéről. A falu melletti tanyákon továbbra is kisebb csoportokban rejtőzködnek az illegális bevándorlók.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.