Ugrás a tartalomra

Tragédia: nem fogott a bicikli fékje, traktor alá esett a fiatal nő

2024.02.09
09:19
2024.02.09
09:24
Forrás
192.rs, Pannon RTV
Traktor gázolt el egy négygyermekes édesanyát a Pancsova közelében fekvő Dolova faluban.

A 192.rs portál és a Zdravo Pančevo oldal nem hivatalos információi szerint az asszony tegnap délután kerékpárral gurult le egy lejtős utcán, aminek a végén nem tudott megállni, és egy arra közlekedő traktor alá esett. Szemtanúk szerint a mezőgazdasági jármű lassan haladt, és megfelelően ki volt világítva, a nő biciklijén azonban nem fogott a fék, így nem tudott megállni. A helyszínen gyorsan a 27 éves nő segítségére siettek, és a mentők is rövid időn belül kiérkeztek, de már csak a halál beálltát tudták megerősíteni.

Szintén meg nem erősített információk szerint a nő a gyerekekért ment az iskolába, ezt támasztja alá az a tény is, hogy a baleset az oktatási intézmény közvetlen közelében történt. A 192.rs oldal azt írja, a traktort az asszony apósa vezette, akit lesújtott a tragédia.

baleset

Most

18:56, Frissítve: 20:03

Fújták a harsonát a zentai diákok

Harsona szótól volt hangos a Petőfi Sándor Általános Iskola Zentán. Az intézmény harmadik osztályos tanulói adtak rövid koncertet Szögi István harsonaművész vezetésével.

Népszerű

Érkeznek a kék kukák

Megkezdte a szelektív hulladékgyűjtésre szolgáló kék kukák szétosztását a Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat a Kér helyi közösség és a Harcosok sorakozója lakótelep egy részén.