Ugrás a tartalomra
Tanjug/Belügyminisztérium, illusztráció

Tragikus kimenetelű baleset Kishegyesnél

2019-06-09
13:52
2019-06-09
14:07
Forrás
Szerbiai RTV
Baleset történt ma a Belgrád-Szabadka autópálya-szakaszon Horgos irányába. A szerencsétlenségben egy 62 éves nő életét vesztette.

Az autóban egy háromtagú család utazott, a hátsó ülésen utazó nő vesztette életét, aki kiesett a járműből. A sofőrt és az anyós ülésen utazó személyt a Szabadkai Közkórházba szállították. A szerencsétlenség 11 óra körül történt Kishegyesnél, az autót vezető férfi elvesztette az uralmát a jármű felett és lesodródott az útról. A személygépkocsi kragujevaci rendszámtáblával rendelkezett.

Kishegyes
autóbaleset
halálos baleset

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:26, Frissítve: 18:45

Szamárverseny 37-ik alkalommal Királyhalmon

Idén 37. alkalommal tartják meg a Szamárversenyt Királyhalmon. A szamaragolás és a fogathajtás mellett kerékpárverseny, szamárkvíz, tombola, este pedig koncertek várják az érdeklődőket.
17:47, Frissítve: 17:56

A szerbiai részeg sofőrök toplistája

Megjelentette a hullarészegen vezetők toplistáját a szerbiai Belügyminisztérium. Hihetetlennek tűnik, pedig igaz: az idei rekordernek 4,23 ezrelék alkoholt találtak a szervezetében.
16:13

Az Etnopolisban pezseg az élet

Az Interetno Fesztivál szervezői idén gazdag programmal kedveskednek a közönségnek. A kirakodóvásár is éppolyan népszerű, mint a gasztrotér és a bortér.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.