Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Traktort rongáltak Bajsán

2019-05-23
15:24
2019-05-23
15:48
Forrás
Pannon RTV
Szándékosan megrongálták a bajsai Szabó család traktorját - nyilatkozta stábunknak a családfő.

Szabó István elmondta, az elmúlt napokban kezdte a növények permetezését, és rögtön az első fordulónál arra lett figyelmes, hogy mind a két első traktorgumi kilyukadt, szögek álltak ki belőlük. Az eset másnap megismétlődött, és sorra a többi traktor kerekei is kilyukadtak. A család - az elmúlt napokban történt események után - meg van győződve arról, hogy valaki szándékosan akart kárt tenni a gépeikben. A topolyai rendőrséghez fordultak, feljelentést tettek ismeretlen elkövető ellen. A Szabó családnak ezáltal nem csak anyagi kára keletkezett, hanem a permetezéssel is késnek.

Szabó István, mezőgazdasági termelő, Bajsa: Nagyon nagy kár keletkezett, mert ez nemcsak az a kár, hogy kilyukadtak a gumik, és kell bele új belső, meg kell javítani, hanem már egy napja állunk a permetezéssel, ami már el van késve egy kicsit az esőzések miatt, és nem halad a termelés. Ebből kifolyólag is majd lesz kárunk, és ebből a legkisebb a gumik. Ezt sem lehet tudni, mert ez egy 50 hektáros parcella, úgyhogy nem tudni, hány ilyen akna van elrejtve valahol. Ennek még koránt sincs vége.

Bajsa
traktor
rongálás

Most

14:31

Mezőgazdasági kiállítás Módoson

Mezőgazdasági kiállítást rendeznek a Szécsány községi Módoson. A rendezvényt szeptember 29-én tartják és mintegy 80 agráriumban dolgozó termelőt, családi vállalkozót, valamint céget várnak.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.