Ugrás a tartalomra
Pixabay/Kollinger

Tűz Nagykikinda és Mokrin között

2022.06.22
21:45
2022.06.22
22:47
Forrás
Magyar Szó
A határban csaptak fel a lángok.

Tűz ütött ki Nagykikinda és Mokrin között - írja a Magyar Szó. A késő délutáni órákban a határban csaptak fel a lángok. Legkevesebb 30 hektárnyi, betakarításra váró búza is a lángok martalékává vált. A Nagykikindai Rendőrkapitányság képviselője elmondta, a tűzoltók gyorsan reagáltak.

A rendőrség és a tűzoltóság munkatársai több tűzoltóautóval vonultak a terepre, sőt a NIS vállalat tűzoltói is bekapcsolódtak az oltási akcióba. A tűz nagy területeket borított be, és az erős szél miatt Nákófalva felé kezdett el terjedni. Senki sem sérült meg, az anyagi kár viszont minden bizonnyal jelentős.

tűz

Most

19:22, Frissítve: 20:12

Ég a fenyőerdő Miskolc közelében, a Bükkben

Már mintegy száz hektárnyi területen ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.