Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Tűz Szabadkán

2019-08-25
09:15
2019-08-25
15:41
Forrás
Pannon RTV
Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.

Tetemes anyagi kár keletkezett, az esetben azonban senki sem sérült meg. A helyeik szándékos gyújtogatásra gyanakodnak, mivel esténként az épületben gyakran tartózkodnak fiatalok.

Tegnap a késő esti órákban a Tito Marsall Sugárút melletti központi garázs lángra kapott. A tűzoltók gyors közbeavatkozásának hála sikerült megfékezni a lángokat, azonban így is tetemes anyagi kár keletkezett.

Így égett tegnap a Šumska utcában található közösségi garázs egy része. A tűzoltók gyorsan a helyszínre érkeztek és két járművel oltották a tüzet. Ennek köszönhető, hogy a lángok nem terjedtek át az épület többi részére.

A helyiek szerint a tűz előtt robbanásokat is hallani lehetett. Mint mondják, esténként a garázsban fiatalok szoktak összegyűlni, és így volt ez szombat este is, a tűzeset valódi okát azonban mindenki csak találgatja.

Boros József: „Hogy hogy keletkezett a tűz, azt én nem tudom. De itt már évek óta látjuk, hogy jönnek a fiatalok. Tizenhárom évtől húszévesekig. Itt barátkoznak, itt vannak egész éjszaka.”

Jelena Andrijević: „Tegnap este fél tizenegy körül égett szagot éreztem. Hallottam, hogy megérkeznek a tűzoltók, de nem mentem ki, mert nem tudtam, hogy mi folyik itt. Ma reggel hallottam, hogy a tűz a közösségi garázsban volt és megnéztem, hogy mi történt. Láttam, hogy több garázs leégett, köztük a miénknek is a fele.”

Stábunkat ma reggel leégett autók látványa fogadta. A tűzesetben egy kerékpár, gumiabroncsok és számos más, a helyiek által a garázsokban tárolt tárgy vált a lángok martalékává. Az ügyben nyomoz a rendőrség, még az éjszaka folyamán elvégezték a helyszínelést.

tűzeset
Szabadka

Most

16:49, Frissítve: 19:37

Sikeres a Mentorprogram Vajdaságban

A Mentorprogram hozadékairól Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke és Potápi Árpád János magyar nemzetpolitikai államtitkár beszélt a Közügyeknek.

Népszerű

Megölte családját egy rendőrnő

Megölte családja négy tagját, majd öngyilkosságot követett el egy rendőrnő a koszovói Gnjilane településen. A tragédia 13 óra körül történt.

Fejműtét és császármetszés egyidőben

Fejműtétet és császármetszést hajtottak végre egyszerre egy 31 éves nőn belgrádi orvosok. A kilencedik hónapban járó terhes asszony elesett, és fejsérülést szenvedett.