Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Rúzsa Edina

Tűz volt Szabadka központjában

2023.05.21
20:12
2023.05.21
20:56
Forrás
Pannon RTV
Tűz ütött ki a szabadkai Đuro Đaković utca egyik épületében. A forgalmat lezárták egy időre, majd újraindult a közlekedés, de nagy volt a torlódás, rendőrök irányították a forgalmat.

Két tűzoltóautó érkezett ki a helyszínre valamivel este 8 óra előtt, megfékezték a lángokat, nagy volt a füst - jelenti a helyi tudósítónk. Mentők nincsenek, valószínű személyi sérülés nem történt, az emberek időben kimenekültek az utcára az épületből. Hogy mi okozta a tüzet és mekkora a kár, arról nincs információnk.

Szabadka
tűz
Đuro Đaković utca

Most

14:50, Frissítve: 15:21

Király Ilona asztalitenisz emléktorna Csókán

A versenyre Újvidékről és Magyarországról is érkeztek sportolók. Az esemény célja, hogy a sport szeretete és népszerűsítése mellett, méltó emléket állítsanak egy olyan nagyszerű sportolónak és edzőnek, mint Király Ilona-Piki volt.

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.