Ugrás a tartalomra
Illusztráció

Új kábítószer jelent meg Szerbiában

2019-05-10
11:56
Forrás
Szerbiai RTV
Százszor erősebb mint a marihuána - írja a Szerbiai RTV.

Értesülésük szerint a szintetikus anyag fogyasztását követően már 10 perc után jelentkeznek a tünetek: vörös szem, kötőhártya-gyulladás, felgyorsult pulzus, szájszárazság és hangulatváltozás. Hat órán keresztül érezhető a hatása, a következmények pedig még napok múlva is tapasztalhatók. A világban egyre több halálesetet és öngyilkosságot kötnek ehhez a szerhez. Fogyasztása szívinfarktust, veseműködés leállást, légzési gondokat is okozhat.

drog
kábítószer

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:59

Letartóztatásban marad Navalnij

További 30 napra előzetes letartóztatásban marad Alekszej Navalnij orosz ellenzéki vezető. Sikkasztással vádolják a hatóságok, de Navalnij követői szerint ez koholt vád.
21:25

Kína szankciókkal sújtott 28 amerikait

A kínai vezetés szankciókkal sújtott 28 amerikai állampolgárt, köztük Mike Pompeo volt külügyminisztert olyan tevékenységek miatt, amik Peking szerint súlyos beavatkozást jelentettek Kína belügyeibe.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.