Ugrás a tartalomra
Instagram/192_rs

Újabb fiatal áldozatok a szerbiai utakon

2021.12.28
19:53
2021.12.28
21:57
Forrás
Szerbiai RTV
Meghalt három fiatal egy közúti szerencsétlenségben Šabac és Valjevo között.

A valjevói rendszámú személygépkocsi átsodródott a szembejövő sávba, amelyen egy teherjármű közlekedett. Az ütközés következtében a helyszínen meghalt a személyautó mindhárom utasa. A. N., a sofőr és a mellete ülő I. M. 20, míg a hátsó ülésen utazó P. O. 21 éves volt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

fiatal
Šabac
Valjevo
szerencsétlenség
baleset
közúti

Most

14:15, Frissítve: 14:25

A hétvégén Folk Music Fest

Május 27-én és 28-án tartják a nyolcadik Folk Music Fest népzenei fesztivált a Palicsi Vigadó teraszán. Pénteken a Juhász zenekar nyitja meg a koncertsorozatot, szombaton délután fiatal népzenei együttesek fellépésével folytatódik a rendezvény.
12:21

Nemezeltek a magyarkanizsai gyerekek

A nemezelés alapjait sajátíthatták el a magyarkanizsai fiatalok a Dobó Tihamér Képtárban szerda délelőtt. A negyedik osztályos diákok a nemezt, mint anyagot és a felhasználási lehetőségeit is megismerhették.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.