Ugrás a tartalomra
Pixabay

Újabb halálos balesetek a szerbiai utakon

2019-08-03
10:52
2019-08-03
20:25
Forrás
Szerbiai RTV, blis.rs
Hajnalban Nagybecskereknél, délelőtt viszont a Belgrád-Niš autópályán történt halálos baleset.

Valamivel fél hat előtt felborult egy autó a Nagybecskerekről Begafő felé vezető úton. A személygépkocsi eddig ismeretlen okokból tért le az útról. Az esetben egy személy életét vesztette, míg az anyósülésen utazó személyt kórházba szállították.

Súlyos közlekedési baleset volt a Belgrád-Niš autópálya-szakaszon a szerb főváros felé vezető irányban is - írja a Blic. Két autó ütközött össze, amelynek következtében az egyik kigyulladt. A belügyi tárca tájékoztatása szerint halálos áldozata is van a balesetnek, három személy életét vesztette, köztük egy gyerek, és többen megsérültek. A rendőrség, valamint a tűzoltóság is kivonult, a helyszínelés ideje alatt lezárták az autópályát, és torlódás alakult ki Belgrád felé.

A baleset után egy finn állampolgárt letartóztatott a rendőrség, aki azt a német rendszámú autót vezette, amely nekiütközött annak a személygépkocsinak, amelynek utasai közül hárman életüket vesztették.

baleset
szerencsétlenség
Szerbia
Nagybecskerek
autópálya
Belgrád
Niš

Most

19:30

Lengyel barlangban rekedt két ember

Több mint két tucatnyian próbálják meg kiszabadítani azt a két barlangászt, akik a hétvégén Lengyelországban, a Tátra egyik barlangjában kerültek a víz fogságába.

Népszerű

Közel 200 km/h-val száguldozott

193 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy 24 éves férfi a szerbiai Rača település olyan útszakaszán ahol a sebességkorlátozás 80 km/h volt.