Ugrás a tartalomra
Pixabay

Újabb halálos balesetek a szerbiai utakon

2019-08-03
10:52
2019-08-03
20:25
Forrás
Szerbiai RTV, blis.rs
Hajnalban Nagybecskereknél, délelőtt viszont a Belgrád-Niš autópályán történt halálos baleset.

Valamivel fél hat előtt felborult egy autó a Nagybecskerekről Begafő felé vezető úton. A személygépkocsi eddig ismeretlen okokból tért le az útról. Az esetben egy személy életét vesztette, míg az anyósülésen utazó személyt kórházba szállították.

Súlyos közlekedési baleset volt a Belgrád-Niš autópálya-szakaszon a szerb főváros felé vezető irányban is - írja a Blic. Két autó ütközött össze, amelynek következtében az egyik kigyulladt. A belügyi tárca tájékoztatása szerint halálos áldozata is van a balesetnek, három személy életét vesztette, köztük egy gyerek, és többen megsérültek. A rendőrség, valamint a tűzoltóság is kivonult, a helyszínelés ideje alatt lezárták az autópályát, és torlódás alakult ki Belgrád felé.

A baleset után egy finn állampolgárt letartóztatott a rendőrség, aki azt a német rendszámú autót vezette, amely nekiütközött annak a személygépkocsinak, amelynek utasai közül hárman életüket vesztették.

baleset
szerencsétlenség
Nagybecskerek
autópálya
Belgrád
Niš

Most

09:51, Frissítve: 09:58

Bemutatkozott a The Spark zenekar Palicson

Palicson a Magyar Művelődési Központban mutatkozott be a huszonévesekből álló The Spark zenekar. Az együttes egy órás műsorral készült, a járványhelyzet miatt azonban alig volt látogató.
08:48

Két igazi nyári nap áll előttünk

A legmagasabb nappali hőmérséklet ma elérheti a 33 fokot is. Szombaton még nagyobb kánikulára van kilátás gyenge és mérsékelt széllel. Ekkor 32-34 fok között lesznek a hőmérsékleti maximumok.
08:30, Frissítve: 10:43

Ülésezik az MNT

Ma 10 órától ülésezik a Magyar Nemzeti Tanács Szabadkán. Az ülésen vélhetően 55 napirendi pontot vitatnak meg.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.