Ugrás a tartalomra
Pixabay/Illusztráció

Újabb illegális buli, ezúttal Újvidéken

2021.03.07
10:45
2021.03.07
14:06
Forrás
021.rs, Magyar Szó
Újabb koronabulira csapott le a rendőrség a hétvégén, ezúttal Újvidék külvárosában – tudta meg a 021 hírportál.

Az összejövetelen mintegy 60, zömében fiatal személy vett részt. Nem hivatalos információk szerint a buli szervezője egy 20 éves újvidéki lakos volt, ellene eljárás indult. 

A hétvégén egyébként Belgrádban 818 esetben végeztek ellenőrzést az illetékesek. A vendéglátóipari egységekben nem tapasztaltak szabálytalanságokat, de magánhelyiségekben több összejövetel is volt.

Zoran Radojičić, Belgrád polgármestere a Prva Televízió vendégeként azt nyilatkozta, 10 helyszínen kellett a kommunális rendőröknek intézkedniük, 120 személyt meg is bírságoltak. Hozzátette, a polgároknak fel kell hagyniuk a magánjellegű összejövetelekkel, hiszen ezeken terjed leginkább a vírus.

koronavírus
buli
illegális
Újvidék
rendőrség

Most

12:20

Mentsük meg a méheket és a gazdákat!

Összegyűlt a kellő számú, 15 ezer 750 aláírás Magyarországról a Mentsük meg a méheket és a gazdákat! címmel létrehozott európai polgári kezdeményezéshez - közölte a Magyar Természetvédők Szövetsége.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!