Ugrás a tartalomra
illusztráció

Újabb súlyos bántalmazás Szabadkán

2019-12-06
09:50
2019-12-06
17:10
Forrás
Subotica.com
A hétvégén egy 19 éves fiút vertek meg. Két helyen eltört az állkapcsa.

Valamivel több, mint egy hónapja annak, hogy hat fiatal megvert egy 17 éves fiút Szabadka központjában. Az ügyben a héten hirdettek ítéletet, de a fél éves börtönbüntetés sem rettenti el a fiatalokat a további erőszakos cselekményektől.

Szombaton egy 19 éves fiúba kötöttek bele egy szabadkai szórakozóhelyen. A Subotica.com értesülései szerint a heves szóváltásnak nem a szórakozóhelyen volt folytatása. Amikor a fiú hazafelé indult a szórakozóhelyről a négy támadó megvárta és rátámadt. A Subotica.com hírportálnak az áldozat édesanyja elmondta, hogy fia csak arra emlékszik, hogy egy erős ütést mértek az arcára, amely következtében két helyen is eltört az állkapcsa. Az ezt követő eseményekre az áldozat nem igazán emlékszik. A támadók elmenekültek a helyszínről. A fiatalt egy arra járó társaság találta meg, akik felsegítették, és hívták a mentőket és a rendőrséget. A Szabadkai Közkórházba szállították, ahol megállapították, hogy az állkapocstörés mellett más sérüléseket is szenvedett.

Édesanyja másnap elment az orvoshoz, azonban ekkor kiderült, hogy a fejéről és az állkapcsáról készült röntgenfelvételek eltűntek. Ekkor taxival elvitte fiát Újvidékre a Vajdasági Klinikai Központba, ahol újra megvizsgálták és rögzítették az állkapcsát.

Az áldozat édesanyja elmondta, hogy fia fél szemére rosszul lát és ezért nem ismerte fel az összes támadóját, de volt, akit igen. Az elkövetők között kiskorúak is voltak.

bántalmazás
vereked
Szabadka

Most

21:24, Frissítve: 21:59

Harry és Meghan lemondott királyi titulusáról

Lemondott királyi titulusáról Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő és a továbbiakban egyikük sem lát el hivatalos feladatokat a brit királyi családban - közölte szombat este a Buckingham-palota.
18:51, Frissítve: 18:56

Felkészülési mérkőzést játszott a TSC

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a tavaszi folytatásra a topolyai TSC labdarúgó csapata. Szabó Zoltán együttese a szomszédos, szabadkai Spartacus együttesével 1:1-es döntetlent játszott.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.