Ugrás a tartalomra
illusztráció

Újabb súlyos bántalmazás Szabadkán

2019-12-06
09:50
2019-12-06
17:10
Forrás
Subotica.com
A hétvégén egy 19 éves fiút vertek meg. Két helyen eltört az állkapcsa.

Valamivel több, mint egy hónapja annak, hogy hat fiatal megvert egy 17 éves fiút Szabadka központjában. Az ügyben a héten hirdettek ítéletet, de a fél éves börtönbüntetés sem rettenti el a fiatalokat a további erőszakos cselekményektől.

Szombaton egy 19 éves fiúba kötöttek bele egy szabadkai szórakozóhelyen. A Subotica.com értesülései szerint a heves szóváltásnak nem a szórakozóhelyen volt folytatása. Amikor a fiú hazafelé indult a szórakozóhelyről a négy támadó megvárta és rátámadt. A Subotica.com hírportálnak az áldozat édesanyja elmondta, hogy fia csak arra emlékszik, hogy egy erős ütést mértek az arcára, amely következtében két helyen is eltört az állkapcsa. Az ezt követő eseményekre az áldozat nem igazán emlékszik. A támadók elmenekültek a helyszínről. A fiatalt egy arra járó társaság találta meg, akik felsegítették, és hívták a mentőket és a rendőrséget. A Szabadkai Közkórházba szállították, ahol megállapították, hogy az állkapocstörés mellett más sérüléseket is szenvedett.

Édesanyja másnap elment az orvoshoz, azonban ekkor kiderült, hogy a fejéről és az állkapcsáról készült röntgenfelvételek eltűntek. Ekkor taxival elvitte fiát Újvidékre a Vajdasági Klinikai Központba, ahol újra megvizsgálták és rögzítették az állkapcsát.

Az áldozat édesanyja elmondta, hogy fia fél szemére rosszul lát és ezért nem ismerte fel az összes támadóját, de volt, akit igen. Az elkövetők között kiskorúak is voltak.

bántalmazás
vereked
Szabadka

Most

12:33, Frissítve: 12:50

Kikaptak a magyarkanizsai lányok Szabadkán

Nem épp jól sikerült a bemutatkozása az újonc magyarkanizsai TSC Női Labdarúgó Klubnak a szerb Szuperligában. Vajda Fangyó lányai 7:0 arányú vereséget szenvedtek a címvédő Spartacus otthonában.

Népszerű

Ítéletidő Bácskában

Szabadkát nem sokkal 20 óra előtt érte el a vihar. Egyes helyi közösségekben nagy mennyiségű jég esett.