Ugrás a tartalomra
Pixabay/Clker-Free-Vector-Images

Újvidék: Három személyt tartóztattak le hamis oltási igazolások miatt

2022.02.10
13:08
2022.02.10
13:18
Forrás
Szerbiai RTV
Hamis oltási bizonylatok kiállításának gyanújával három személyt tartóztattak le Újvidéken.

Két személyt, köztük egy doktornőt, hivatali helyzetükkel való visszaéléssel gyanúsítanak, míg a harmadikat okirathamisítással. Azzal terhelik őket, hogy több személynek állítottak ki pénzért koronavírus elleni oltási igazolást, hamisan azt állítva, hogy az illetőket beoltották.

Újvidék
oltási igazolás
hamisítás
letartóztatás

Most

22:06

Elfogadták a képviselők a jelentést

A köztársasági parlament képviselői közül 154-en szavaztak igennel, 23-an nemmel a Pristinával folytatott párbeszédről szóló jelentésre, amely a tavaly szeptembertől idén január közepéig terjedő időszakra vonatkozik.
21:17

Dr. Pásztor Bálint a koszovói jelentésről

A vajdasági magyarság érdeke is az, hogy béke és stabilitás legyen az országban, és ameddig Koszovó kérdése nem oldódik meg, addig Szerbia nem tud előre jutni sem az integráció, sem a gazdasági fejlődés útján.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.

Szabadka legendás diszkói

Largo, Aquarius, Lezonit, Amfora, Mladost, Hacienda… Legendás hírű szabadkai szórakozóhelyek a 1970-es és 80-as évekből, amikor még mindenki táncolt.