Ugrás a tartalomra

Újvidék: Három személyt tartóztattak le hamis oltási igazolások miatt

2022.02.10
13:08
2022.02.10
13:18
Forrás
Szerbiai RTV
Hamis oltási bizonylatok kiállításának gyanújával három személyt tartóztattak le Újvidéken.

Két személyt, köztük egy doktornőt, hivatali helyzetükkel való visszaéléssel gyanúsítanak, míg a harmadikat okirathamisítással. Azzal terhelik őket, hogy több személynek állítottak ki pénzért koronavírus elleni oltási igazolást, hamisan azt állítva, hogy az illetőket beoltották.

Újvidék
oltási igazolás
hamisítás
letartóztatás

Most

19:29, Frissítve: 20:24

Rekordturizmus

Az a 2 millió 100 ezer turista, aki az elmúlt évben Szerbiába látogatott egy érdekes és elsősorban biztonságos országba érkezett - mondta Belgrádban Aleksandar Vučić.
19:01, Frissítve: 20:04

Dragan Đilas Szabadkán ünnepelt

Elégedett a Szerbia az erőszak ellen tömörülés december 17-i választási eredményeivel Dragan Đilas. A Szabadság és Igazságosság Pártja elnöke a szabadkai városi szervezet harmadik születésnapja alkalmából rendezett ünnepségen vett részt.
18:11, Frissítve: 20:07

Aranytollakkal ékeskedhetnek

Aranytoll kitüntetéssel díjaztak újságírókat a Vajdasági Televízió új épületében. A 2021-es és '22-es év legjobbjai vehették át a plaketteket.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.