Ugrás a tartalomra

Újvidék: Rendőr lövöldözött a Zmaj Gimnázium közelében

2014-01-20
22:16
2017-10-16
12:45
A rendőrség 48 órás vizsgálati fogságot rendelt el számára, s a törvényes határidőn belül kihallgatja majd a bíró
Az újvidéki rendőrség őrizetbe vette a 31 éves M. G. rendőrt, aki a gyanú szerint vasárnap reggel a Daničić utcában egy lőfegyverrel megpróbálta megölni a 35 éves D. M.-et, jelenti a 021. Mileva Tomić, az újvidéki rendőrség szóvivője megerősítette, hogy a letartóztatott személy rendőr. Hozzátette, a lövöldözéskor nem volt szolgálatban, s most fegyelmi eljárást indítottak ellene. Tomić elmondta, M. G.-t gyilkossági kísérlettel terhelik. A rendőrség 48 órás vizsgálati fogságot rendelt el számára, s a törvényes határidőn belül kihallgatja majd a bíró. Az incidens vasárnap reggel 6.45 órakor történt, amikor egy közlekedéssel kapcsolatos nézeteltérés miatt a Daničić utcában, a Jovan Jovanović Zmaj Gimnázium közelében verekedés tört ki a két említett személy között. Nem hivatalos információk szerint a verekedésben fém rudak is előkerültek. A lövés, amelyet a rendőr leadott D. M.-re szerencsére csak enyhébb testi sérüléseket okozott neki, így egy egyszerűbb orvosi beavatkozás után hazaengedték a Vajdasági Klinikai Központból. (021? Vajdaság MA)

Most

07:30, Frissítve: 07:38

Itt az afrikai meleg

Rendkívül magas hőmérsékletre figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Egyes helyeken ma a csúcshőmérséklet meghaladhatja a 37 fokot is. Erős UV-sugárzás lesz napközben.
21:17, Frissítve: 21:28

Pokoli hőség Európában, iskolákat zárnak be

Holnap tetőzhet a Szaharából érkező hőhullám, 40 fok feletti hőmérséklettel Franciaországban és Spanyolországban. Van, ahol 45 fokot várnak. Párizs elővárosaiban sorra zárják be az iskolákat.
19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.