Ugrás a tartalomra

Újvidék: Rendőr lövöldözött a Zmaj Gimnázium közelében

2014-01-20
22:16
2017-10-16
12:45
A rendőrség 48 órás vizsgálati fogságot rendelt el számára, s a törvényes határidőn belül kihallgatja majd a bíró
Az újvidéki rendőrség őrizetbe vette a 31 éves M. G. rendőrt, aki a gyanú szerint vasárnap reggel a Daničić utcában egy lőfegyverrel megpróbálta megölni a 35 éves D. M.-et, jelenti a 021. Mileva Tomić, az újvidéki rendőrség szóvivője megerősítette, hogy a letartóztatott személy rendőr. Hozzátette, a lövöldözéskor nem volt szolgálatban, s most fegyelmi eljárást indítottak ellene. Tomić elmondta, M. G.-t gyilkossági kísérlettel terhelik. A rendőrség 48 órás vizsgálati fogságot rendelt el számára, s a törvényes határidőn belül kihallgatja majd a bíró. Az incidens vasárnap reggel 6.45 órakor történt, amikor egy közlekedéssel kapcsolatos nézeteltérés miatt a Daničić utcában, a Jovan Jovanović Zmaj Gimnázium közelében verekedés tört ki a két említett személy között. Nem hivatalos információk szerint a verekedésben fém rudak is előkerültek. A lövés, amelyet a rendőr leadott D. M.-re szerencsére csak enyhébb testi sérüléseket okozott neki, így egy egyszerűbb orvosi beavatkozás után hazaengedték a Vajdasági Klinikai Központból. (021? Vajdaság MA)

Most

15:13, Frissítve: 15:38

Látványosan fejlődnek a péterrévei gazdák

Első ízben tartottak családi napot és mezőgép-kiállítást Péterrévén a VMSZ helyi szervezetének szervezésében. Fő célja a tapasztalatcsere, a mezőgazdaság népszerűsítése és persze a szórakozás volt.
14:52

Szerbia támogatja a hazai vállalatokat

A belföldi vállalatok, amelyek legalább ötven embert foglalkoztatnak, azok viszik előre Szerbiát a fejlődés útján - jelentette ki Siniša Mali a pružatovaci Bibli cégben tett látogatásakor.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.