Ugrás a tartalomra
Police.hu

Vádat emeltek a gázoló ellen

2021.05.31
11:45
Forrás
Index.hu
Vádat emeltek a magyarországi Kiskunhalason az ellen a férfi ellen, aki még 2019-ben elütött, majd harminc méteren át tolt a kocsi alatt egy kerékpározó kislányt.

A sofőr ittas volt, ráadásul segítségnyújtás nélkül hagyta el a helyszínt. A 13 éves gyerek súlyosan megsérült, több csontja is eltört, de maradandó károsodást nem szenvedett. A férfi ellen most súlyos testi sértést okozó ittas járművezetés bűntette és más bűncselekmények miatt emeltek vádat – tudatja a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség sajtóközleménye. Az ügyész végrehajtandó börtönt, valamint közügyektől és közúti járművezetéstől való eltiltást kért.

gázoló
vádemelés
Kiskunhalas

Most

16:06

Elmaradt a meglepetés

Búcsúzott a wimbledoni tenisztorna további küzdelmeitől Filip Krajinović. A zombori játékost a második körben a favoritnak számító Nick Kyrgios győzte le.
15:51, Frissítve: 17:09

Aranyos Delfinek

Megnyerte az Algériában zajló Mediterrán Játékokat a szerb férfi vízilabda-válogatott. Szerbia a fináléban Montenegrót múlta felül 9:8 arányban.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.