Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV

Vádat emeltek a hírhedt malčai borbély ellen

2020.04.01
12:14
2020.04.01
12:32
Forrás
Szerbiai RTV, Blic
A niši Felső Ügyészség emelt vádat Ninoslav Jovanović ellen, aki tavaly decemberben rabolt el egy 12 éves kislányt, Monika Karimanovićot a Nišhez tartozó Suvi Do faluból.

Az ügyészség szóvivője elmondta, a vádiratot benyújtották a bíróságnak, és az előzetes letartóztatás meghosszabbítását kérték. A kiskorú védelmében nem árultak el további részleteket. A nyomozás a kislány elrablásának és megerőszakolásának bűncselekménye miatt indult. Legkevesebb 10 évet, de akár életfogytiglani börtönbüntetést is kaphat Jovanović, akit január 5-én tartóztattak le szülőfalujában, Malčában, ahol a temetőben bujkált.

A hajtóvadászat 17 napig tartott. A malčai borbély néven elhíresült férfi tavaly márciusban szabadult. Ninoslava Jovanovićot 11-szer ítélte el a bíróság, 30 bűncselekmény gyanúsítottja volt. Élete csaknem felét, 22 évet töltött rács mögött. Monika Karimenovićot 10 napig tartotta fogva, december 29-én találtak rá egy óriási rendőri hajtóvadászat során.

malčai borbély
Ninoslav Jovanović
Monika Karimanović
Niš
Suvi Do
nyomozás
vádemelés
Felső Ügyészség

Most

13:11

Elismerték Terzić munkáját

Húsz év alatt húsz érem - ezzel az eredménnyel érdemelte ki a Gyertyaszentelő-napi Érdemrendet Zoran Terzić, a szerb női röplabda-válogatott szövetségi kapitánya.
12:39, Frissítve: 12:44

Liszicsanszk orosz ellenőrzés alá került

Az ukrán erők elhagyták Liszicsanszkot, az ukrán hadsereg utolsó bástyáját Luhanszk régióban. Három ember vesztette életét a harkivi körzetben, amikor az orosz erők támadást intéztek Bezrukij település ellen. 131. napja tart a háború Ukrajnában.
12:38

Tompít a hőség vezetéskor

Készüljünk fel a kánikulára, ha útra kelünk! Előbb fáradunk, türelmetlenebbek lehetünk, koncentrációzavar léphet fel. Néhány jótanács a hosszú út előtt!

Népszerű