Ugrás a tartalomra
Pixabay - illusztráció

Valószínűleg Magyarországon állítják bíróság elé Dér Csabát

2019.06.06
10:54
Forrás
VajdaságMa
Valószínűleg Magyarországon állítják bíróság elé Dér Csabát - írja a VajdaságMA hírportál.

A Szerbiában, Hollandiában és Magyarországon is gyilkossággal vádolt csantavéri férfit kiadhatják Magyarországnak - döntött a magyar kiadatási kérelemről a cseh bíróság. A cseh média jelentése szerint Dér Csaba még a múlt héten állt a prágai Városi Bíróság elé. Dért bilincsben vezették a bíróságra állig felfegyverkezett őrök, és még az újságírókat is meghökkentette, hogy a vajdasági bérgyilkos az eljárás közben végig mosolygott. Belgrád is kérte azonban Dér Csaba kiadatását. A szerb kérelemről pár nap múlva döntenek. Ha ebben az esetben is pozitív lesz a cseh bíróság döntése, akkor Marija Bešenova cseh igazságügyi miniszter hozza meg a végső döntést.

Dér Csaba

Most

20:37

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű